Skocz do zawartości

brzuchatki z Gliwic witajcie:) | Forum o ciąży

rozyczka30

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc później...
  • 1 miesiąc później...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • Mamusia
Witam

Ja już urodziłam. Mój synek ma w tej chwili skończone 3 miesiące. Ja rodziłam w Knurowie i miałam cesarkę. Nawet jestem zadowolna z opieki. Napewno lepiej wspominam poród w Knurowie niż ten przed 10 lat w Gliwicach.

Pozdrawiam cieplutko

• 1 miesiąc później...
  • Mamusia
witam wszystkie kobiecinki! zaniedlugo przeprowadzamy sie do gliwic a na temat tego masta nie wiem nic..czy moglybyscie mi polecic dobrego lekarza ..to moja druga ciaza a jestem tak samo podekscytowana jak przy pierwszej tylko przeraza mnie perspektywa przeprowadzki do obcego miasta.. ps. rozyczka30 masz sliczna niunie...tez mam mala mulateczke i wiem co to za rozkosz dla oczu.. pozdrawiam was serdecznie

• 2 tygodnie później...
  • Mamusia
Hejj 🙂 po pierwsze gratuluje dzieciątek 😘Tej dużej damy i tego nienarodzonego 🙂
Ja chodzę do Pani ginekolog Maksymowicz przyjmuje na ulicy zubrzyckiego w przychodni jest bardzo konkretnym lekarzem ! Polecam ją ! Ona prócz tego pracuje w szpitalu ginekologicznym w Gliwicach.Jakbyś miała jakieś pytania to pytaj 🙂 pozdrawiam serdecznie ! 😘

• 1 miesiąc później...
  • 1 miesiąc później...
  • Mamusia
witam
drogie mamusie 🙂
miło że jest ktoś z Gliwic 😉
jeśli chodzi o lekarza to dla mnie najlepszy jest dr.Strzałkowski chodzę do niego 11 lat przd nie jednym nieszczęsciem mnie uratował a obecnie prowadzi moją pierwszą ciążę 🙂
to jest numer do rejestracji 600 919 718
za to przestrzegam przed dr.Arabskim , to konował a nie doktor ,mojej koleżance chciał usunąć zdrową 5 tyg. ciąże chwała że lekarka w szpitalu była czujna!
pozdrawiam

• 4 miesiące później...
  • Mamusia
Hej Gliwiczanki, ja także z Gliwic 🙂
Mnie póki co prowadzi dr. Burchaciński i jedyne co mam mu do zarzucenia to to że ejst strasznie potrzepany 😉
Zaś nie radze chodzić do dr. Rajperta który przyjmuje na ul. Raciborskiej 21 gdyz byłam u niego niedawno ( tj. w 7 tygodniu ciąży) i po badaniach (bez robienia usg) stwierdzil że nie jest w stanie stwierdzić jeszcze iz jestem w ciąży, że tylko testy są w stanie pokazać.
Było to dla mnie nie lada szokiem, kiedy juz od tygodnia miałam zdjecie usg mojego maleństwa 🙂

• 2 lata później...
  • Mamusia
Witam, czy jest tu ktoś jeszcze? czy nikt już nie pisze na tym forum? ja jestem z Gierałtowic, ale z tego co mi powiedziano to nie polecają rodzić w Knurowie, ja planuje urodzić aż w Chorzowie bo bardzo dużo osób poleca ten Szpital na ul. Strzelców Bytomskich. Mnie również prowadzi Dr Burchaciński na ul Rybitwy w Gliwicach i jestem z niego średnio zadowolona, może dlatego że to z NFZ czasem ide do Dr Zubika byłam u niego na badaniach prenatalnych i też średnio nie jest dokładny, za to dużo osób chwali lekarza z żor aby do niego iść na badania prenatalne i żaluje że tam nie pojechałam.