Skocz do zawartości

Szczecin - ciuchy ciążowe... | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Witam 🙂 Jestem w 10 tyg ciąży, mam 23 lata i jestem dość małą osobą i mam wielki problem z ciuchami ciążowymi. Szukałam ale jak na razie w sklepach są rozmiary 38, 46, 48, a ja nie mam w czym już chodzić bo w swoje spodnie już się nie mieszczę :/ Czy możecie mi powiedzieć gdzie w Szczecinie można kupić ciuchy ciążowe ???

• Mamusia
cześć 🙂
gratuluję ciąży 🙂 też jestem ze Szczecina, ja spodnie ciążowe kupiłam na Wojska Polskiego, vis'a vis poczty. Zapłaciłam co prawda 170 zł, ale są fajne, dobrze zrobione i wygodne 🙂
Masz tam pełno ciuszków, ale uważam, że 100 zł za bluzkę to już przesada 😞 dlatego też im brzuszek stawał się większy, tym częściej kupowałam ciuszki w zwykłych sklepach w ciut większych rozmiarach. Bluzki kupowałam takie rozszerzane pod biustem. Często kupowałam tuniki, ładnie w nich brzuszek wyglądał. Poszukaj na allegro - garderoby dla ciężarnych jest multum i o wiele wiele taniej 🙂

• Mamusia
No i taka moja rada, jeśli później chciałabyś kupić staniki do karmienia czy bieliznę ciążową, najtaniej jet na allegro. W klepach z ciuszkami ciążowymi za stanik do karmienia każą sobie płacić ponad 70 zł 😲
masz jeszcze sporo czasu na rozejrzenie się za ciuszkami 🙂

ps. Zapraszam na wątek "Mamy ze Szczecina" 🙂 jest nas tam więcej

• 1 miesiąc później...