Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

A DZIŚ W TELEWIZJI ALE JUŻ NIE PAMIĘTAM KTÓREJ MÓWILI O ZACHCIANKACH KOBIET W CIĄŻY TO JEDNA OPISYWAŁA JAKIE TO ONA MIAŁA I JAK JADŁA COKOLWIEK TO WSZYSTKO Z KETCHUPEM 😁 😁

JA SIĘ Z TEGO UŚMIAŁAM 😁 😁 JEJ CÓRECZKA MA 3 LATKA ALE NA KETCHUP DO TEJ PORY PATRZEĆ NIE MOŻE 😁 😁 😁

ALE TO MATKA NA KETCHUP PATRZEĆ NIE MOŻE 😁 😁 😁 JA Z KAMILKIEM TO NIC ŻADNYCH ZACHCIANEK A TYM BARDZIEJ DOLEGLIWOŚCI CIĄŻOWYCH ALE Z BARTKIEM TO JUŻ WSZYSTKO I MDŁOŚCI I ZACHCIANKI 🙂 NAJBARDZIEJ TO OWOCE KAŻDEGO RODZAJU 😜

HE HE GOSIU 🙂 JAK BYŁAM W AUSTRII TO DO MC DONLDA Z MĘŻEM JEŹDZILIŚMY CO WIECZÓR PO PRACY NO CHYBA ŻE MĄŻ MUSIAŁ DŁUŻEJ ZOSTAĆ W PRACY TO SOBIE ODPUSZCZALIŚMY ALE PO 2 BIG MACI SZŁO CO WIECZÓR 😁 😁 😁

• Mamusia
😁 😁 Z przyjemnoscia przynajmniej nie bede grzeszyc sama hehe a na cole masz czasami ochote? Bo mnie niekiedy najdzie na szczescie rzadko tak samo z kawa juz sie przerzucilam na bezkofeinawa rozpuszczalna i nawet z mlekiem ja potrafie wypic hehe wszystko dla dobra maluszka 🙂

DZIĘKUJĘ GOSIU ALE GDYBY NIE TE KILOMETRY TO NA PEWNO BYM SIĘ SKUSIŁA 😘 😘 😘

PRZYZNAM SIĘ ŻE DZIŚ WSUNĘŁAM DWA BIG MACI 😁 😁 😁 😁 😁 😁 BYŁY TAKIE PYSZNE ŻE TERAZ NA SAMĄ MYŚL ŚLINKA MI CIEKNIE 😁 😁 😁 😁