Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
ja piję rozpuszczalna ale z niecałe łyzeczki i jedną dziennie bez mleka bo z mlekiem jest dla mnie ble 😁 zapach prawdziwej kawy jest powalający ale ja zawsze źle się czułąm po kawie parzonej dostawałam trzesawki więc tylko rozpuszczalna została 🙂

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

NO TO SZKODA 😞 BIEDACTWO TAK SIĘ BOI TEGO TYGODNIA BO ZARAZ W 13 WCHODZICIE A EMILKA W 13 STRACIŁA NATANIELKA 😞 WCZORAJ PISAŁA ŻE CHCIAŁABY ZASNĄĆ NA TEN TYDZIEŃ BO MA STRACHA 😞 PISAŁAM JEJ ŻE TYM RAZEM BĘDZIE WSZYSTKO DOBRZE 🙂 MUSI BYĆ, NIE MA INNEJ OPCJI 🙂

WITAJCIE BRZUCHOLCE 😁 😁 😜 😜

GOSIU WIEM CO TO JEST ANGINA 😞 W PODSTAWÓWCE TO MIAŁA 3-4 RAZY W ROKU 😞 A JESZCZE ROPNA TO JUŻ CAŁKIEM NAWET WODY PRZEŁKNĄĆ NIE MOŻNA 😠 NA SAMĄ MYŚL CIARKI MI PRZECHODZĄ 🤢
LECE DO MOJEJ MARUDY BO ZARAZ CAŁY SIĘ OPLUJE 😁 😁 😁 😁

A TAK PRZY OKAZJI WIESZ CZYM PŁUKAŁAM GARDŁO 😉 PÓŁ SZKLANKI WODY WRZĄCEJ DO TEGO 3 ŁYŻKI SOLI,WYMIESZAĆ, POTEM CZEKAŁAM AŻ WODA PRZESTYGNIE I PŁUKAŁAM, BIERZE NORMALNIE NA WYMIOTY ALE POMAGA 😉

• Mamusia
hej hej Kochane juz jestem ale tez tylko na chwile bo lece do lekarza z Przemkiem astma 😞 😞wioisna 😞a z Marta do pszedszkola ma dzis swiateczne sniadanko 🙂i o 12 ja odbieram...a z małym na kontrol...niestety nie byłam na usg bo kasiory brak no nic straconego bo 2zrobie 🙂ale piekne fotki Marto tak na szybko nadrobiłam 15stron no to niezle zescie sie nagadały 🙂ketchup grał role głowna hi hi...oki Dziewczynki mykam do tego lekarz jak tylko wróce obircuje posiedziec z Wami 🙂

• Mamusia
Ja jutro mam wizyte w szpitalu u lekarza... mam nadzieje ze po mojej grypie nic sie nie stalo bo mialam ja wyjadkowo dlugo ale to przez to ze okazalo sie ze mam uczulenie na jeden z lekow... moglam wczesniej wziasc ten syropek dla kobiet w ciazy o ktorym wczesniej mowilam napewno nie bylo by zadnego problemu a po nim jak reka odjol tylko katar mi pozostal ale chyba uczuleniowy...
mam nadzieje ze z moja mala kochana fasolka jest wszystko w jak najlepszym pozadku.