Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Tak, pewnosci to ja tez nigdy do niczego nie mam przykladem masz ten lek ktory kiedys brano na calym swiecie ktory mial pomoc kobiecie w ciazy przezwyciezyc mdlosci i cala spolke czynnikow jakie wystepuja w czasie ciazy np. zmiany nastroju... wyszlo jak wyszlo po kilkunastu latach ze przez ten lek urodzlo sie wiele tysiecy zmodyfikowanych dzieciaczkow...

• Mamusia
Gosiu my musimy byc spokrewnione 🙂ja dzis takie plany miałam a skonczyło sie ze cały dzien mdliło...poszłam do internisty i powiedział ze od ciazy tak sie czuje palant mdliło cały dzien poszłam do sklepu kupiłam banana na siłe zjadłam i za pól godzinki zygałam jak kot myslałam ze przez buzie wypluje moje malenstwo takich skurczów dostałam 😞 😞poszłam do apteki bo od tego wszystkiego dostałam goraczki...a ona na to ze mam zatrucie ciazowe...a nie zadna grypa ani nic podobnego...wiec sie skonsultowałam z innym ginem co robic???a on na to jezeli do wieczora nie przejdzie a i bede zygac krwia lub własnie upławy lub oplamienia sie pojawia to do szpitala...teraz jest ok brzusio mnie boli ale to raczej z głodu...do jutra robie dietke na samej gorzkiej herbatce jestem i ogólnie czuje sie si...a juz miałam filma dziewczyny nawet niewiecie jakie to straszne uczucie ja poprostu mam dosyc tego zamartwiania sie i lekkania o malenstwo...Gosiu tak sie boje... 😞 😞

• Mamusia
Emilko moja kochana wszystko bedzie dobrze ja też martwię się o moje maleństwo ale pamiętasz na początku jak obiecywałyśmy sobie ze się nie poddamy musimy być silne dla naszych skarbów w brzuszku mam nadzieję że juz Ci całkiem przeszło i że wymioty nie powrócą martwię się o Ciebie i twoje samopoczucie wiem ze cholernie boisz się tego tygodnia ale bedzie dobrze zobaczysz musi być nie ma innej opcji 🙂

• Mamusia
kurcze bo my tak sobie piszemy a dziewczyny może nie wiedzą o co chodzi więc w skrócie obie z Emilką miałyśmy zostać mamusiami w grudniu 2009 ale niestety straciłyśmy swoje maleństwa najpierw Słoneczko na początku ciązy póżniej Emilka w 13 tyg i ja w 24 tyg niestety za całego forum nam trzem się nie udało 🤨i dlatego teraz tak ze sobą rozmawiamy i wspieramy się w tych trudnych chwilach ☺️

• Mamusia
No własnie niewiem czy to moze miec wpływ na moj stres?? 😞jest juz naprawde lepiej ale przez jakis moment myslałam ze umre naprawde....dzis juz nic nie zjem bo az sie boje mam nadzieje ze noc bedzie ok i juz jutro jakies lekkie sniadanko wszamam???a mowili mi ze banan ciezko strawny a ja musze powiedziec ze własnie dzieki niemu wyprózniłam wszystko co mi zalegało a goraczka skad to ja tez niewiem???teraz mam juz 37.czyli spada a wsrodku bebechy mnie bola jakby skret kiszek sie zrobiło 😞 😞ale pije tylko herbatke gorzka słabo parzona....modle sie zebym nie musiała korzystac dzis z usług zadnego lekarza...a jak Ty Rybko po pierwszej dawce sie czujesz tego leku???pisz bedzie mi razniej i niebede myslała o złych zeczach....wiem ze jestesmy dzielne dziewczynki i Bozia daje nam w pełni odczuc uroki ciazy 🙂

• Mamusia
czuję się tak ja wczoraj jedna tabletka to za mało 🤨dzisiaj prawie całą noc nie spałam bo oddychac nie mogłam 🤨wiesz mnie kilka razy tez tak strasznie źle było cały dzień i wieczorem jak coś zjadłam to albo mnie totalnie zmuliło i wymiotowałam albo palca wkładałam do gardła zwróciłam wszystko a potem przechodziło mam nadzieję że herbatka pomoże a na gorączkę pij z cytrynką i odrobinka miodu

• Mamusia
upławów zadnych nie mam ani plamien nawet tych mlecznych.... gosiu jak bedziesz przyjmowac ten antybiotyk to czasem nie przejmuj sie kolorem kału mówie na zas 🙂a i jak bedziesz robic nastepne badanie krwi to zaznacz ze jestes po chorobie bo wyniki tez inne wychodza 🙂wiem ze wiesz ale i tak Ci mowie 🙂

• Mamusia
i zycze Nam oraz wszystkim mamusia zeby wszystko było si...Gosiu za młoda jestes na zawal 🙂 🙂 a co do kału to jakiekolwiek lekarstwa sie bierze to tak jest 🙂tak za rok jak wrócimy do tych postów bedziemy sie smiały 🙂 🙂ale wiem ze juz beda inne problemy typu kolki kupki zupki i zabki 🙂 🙂