Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
dzięki za odpowiedzi
na szczęscie (odpukać) mdłości minęły 🙂
może to dzięki kazaniu mojego gina że za dużo przybrałam na wadze 😉 a co tam, zawsze była chuda i to bardzo to czego mam sobie teraz żałować. a pozatym 2 kg w 17 dni to na prawdę tak dużo?
pozdrawiam

• Mamusia
hej dziewczynki. zle wiesci 😞 jestem w szpitalu 😞 6 lekarz wreszcie powiedział mi co mi jest: a mianowicie mam krwiaka w macicy i do tego wszystkiego mam przodujace łożysko 😞 lekarz mi powiedział, że moge wstawac tylko do toalety jak chce donosic ciaze bo jak mi sie odklei lozysko to bedzie po wszydtkim 😞 podobno w 90% przypdkow w miare uplywu ciazy lozysko sie podnosi pytanie tylko kiedy... bede tu conajmniej do wtorku (od srody) bo wtedy maja mi zrobic usgi albo zostane jeszcze w szpitalu, albo bedzie ok i pojde do domu albo pojde do domu ale bede musiala tam lezec(niewykluczone ze nawet do konca ciazy 😞 ) ale mam tez dobre wiesci: na 90% bedzie córeczka 🤪

Hej Dziewczynki 😉 Ja właśnie wróciłam z połowu rybek... Trochę nas deszczyk złapał no ale schroniliśmy się pod dużym parasolem 😉) A ja zjadłam dziś mega dużo karczku, kiełbaski i zmiemniaków z grilla . Będę GRUBA 😜

• Mamusia
Ja tez już wróciłam i po drodze mc donalda zaliczyłam tez będę gruba ale trudno 😁 😁 😁 😁 😁 Florciu przykro mi ze musisz leżeć w szpitalu ale dobrze że jesteś pod opieką lekarzy a co do krwiaka to ja też mam miał się wchłonąć ale jakoś nie chce 🤨też się tym trochę martwię ale chyba nie jest tak źle bo jak by coś było nie tak to też by mnie do szpitala skierował 🤨 Gratuluje dziewczynki wypoczywaj dużo i wracaj do nas szybciutko buziaki 😘 😘 😘 😘 😘

HEJ BRZUCHATKI 🙂

GOSIA ALEŻ ŻEŚ MI SMAKA NAROBIŁA NA NUGETSY 🤢 😁 😁 😁 😁 JA DO NAJBLIŻSZEGO MC DONALDA MAM 30 KM 😞 😞 😞 😞 😜