Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
hej brzuszki ja po 9 padłam bo taka paskudna pogoda że czekałam na Was i usypiałam na siedząco więc się chwilę położyłam tylko telefon mnie obudził 😠 ale dzisiaj wredna pogoda u mnie i nastrój też do dupy nic mi się nie chce i głowa mnie boli brrrr 😮 i jak Wam się podoba piosenka jest po prostu przepiekna płakac mi się chce ze wzruszenia jak jej słucham 🙂

• Mamusia
Dziewczyny ja się popłakałam jak słuchałam tą piosenkę .....ryczałam i ryczałam i nie mogłam przestać...taka fajowska jest 🙂
Ale mi się polepszyła bo zadzwonił mój Maciek i podobno w ich firmie myślą o założeniu przedszkola firmowego 🙂 po prostu byłoby rewelacyjnie 🙂

• Mamusia
ja pamietam (żeby się nie chwalic);p tez chodzilam do takiego przedszkola ale stworzyli je jak maialm dopiero 6 latek wiec długo nie pochodzilam hehe, fajna sprawa z takim przedszkolem rodzice nie musza sie martwic ze nie starczy miejsca w publicznym prezdszkolu bo ztym to zawsze namiesza te nasze panstwo 😁

• Mamusia
No tak dlatego mam nadzieje że im ten pomysł wyjdzie i przedszkole powstanie 🙂 Po prostu w firmie mojego Maćka pracują praktycznie sami faceci którzy jeden za drugim zostają ojcami a wiec potencjał jest 🙂
Ja uciekam do mojego marketingu bo muszę to przeczytać a lenia mam takiego że masakra 😞

• Mamusia
z tą piosenka wiązą się fajne wspomnienie 😉 na dzien ojca zrobilam ojcu niespodzianke zeskanowalam jego zdjecia z mlodosci az do terazniejszosci i slajdy po tą piosenkę mu pusciłam taki filmik az łezki mu i mamie polecialy bo piosenka naprawde wymiata 😉 ja wam polecam tą http://www.youtube.com/watch?v=QfNRUNBRQ4I