Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
kurde tylko wiesz najgorsze jest to ze tam nie ma wlascicieli tylko firma remontowa bo tam s gole sciany wszystko od zera robione abialo to jest od nich z pierwszego do 3 pietra :/ ale jak sie wkurze to pojde tam zadyme zrobic bo nawet kafelki na balkonie mam siwy ;/ maludka uroki mieszkania w bloku heheh

• Mamusia
Powiedz tym paterokom,ze powinni po sobie sprzątać i to lokatorow nie interesuje,czysto muszą po sobie zostawiac.Jak tak pozwolicie,to przez miesi ąc czy dwa bedziesz sie wkurzala i sprzatala.Z jakiej racji,firmu musi zostawiac po sobie porządek.Moj tez pracuje w firmie budowlanej,nie musi wyczyscić ale posprzatać,tak aby nikomu nie zawadzalo

• Mamusia
Jak mialam malych synów to jakos z sąsiadkami sobie pomagalysmy ale wtedy to wszystkie mialyśmy male dzieci.Teraz te dzieci są juz dorosle,jeszce wnukow nikt sie nie doczekał ,a ja mede miala maluszka jako jedyna starsza mamusia:0.Mam nadzieje,ze zawsze ktos bedzie w domciu.Jest jeszcze opcja,ze wyprowadzimy sie do domu mojego Rysiaczka.Nie chcialam sie przeprowadzac,bo jeszcze dzieci sa w domu(dzieci hihi 20 i 22 latka).Jest dom po jego rodzicach ale niem mam jakoś ochoty 😞

• Mamusia
no jednak przywiazanie do miejsca jak sie w nim zyje tyle lat jest ja tak samo mialam okazje dwa lata temu wyjechac z moim do gorzowa wlkp ale kurde to jest 500 km od rodzicow i wogole calkiem obcy swiat tu mam przyjaciol, rodzine i strasznie bym tesknila do swojego slaska 😉 taka patriotka lokalna ze mnie 😜

• Mamusia
hmm,wogole pochodze z Wielkopolski,gdy wyszlam za mąż pzryjechalam na śląs i urodzilam dwoje dzieci.Tu sie wychowali,a ja ciągle tesknilam,do smierci mojej mamy.Dopiero miesiac temu doszlam do wniosku ,ze nie mam do czego wrcać choc bardzo chcialam.Uwazam,ze kobiecie cięzej jest być z daleka od rodzinki,tym bardziej jak jest fajna rodzinka

• Mamusia
moj tesc pochodzi z gorzowa a ja widze po mojej tesciowej ktora pochodzi z rzeszowskich ziemii, ma teraz 56 lat i z taka tesknota opowiada o rodzinnych stronach jak tylko moze to jezdzi tam do kuzynow, kuzynek bo rodzicow tez juz nie ma a na slask przyjechali z tesciem za praca. jak przeszla na emerytke chciala kupic chatke w rzeszowskim ale w koncu kupila w miescie mojego tescia w gorzowie i teraz zaluje bo teskni zanami i nie chce tam byc dlatego po tyle iesiecy w roku siedzi tu w jastrzebiu