Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
dlatego też sobie odpuszczę bo tylko sie wymęcze i tyle z tego będzie a zreszta ja mam co 3 tyg wizyte a potem pewnie co 2 więc nie widze sensu tłuc sie taki szmat drogi na tydzień 🤨 ja tez uciekam idę pospacerować z Kamilkiem do potem kochane 🙂

A mnie jakiś dołek dopadł ... ;/ Jutro prawdopodobnie Krzsiek daje mi pierścionek i wiesz oficjalne zareczyny przed rodzicami bo narazie to w walentynki były takie oswiadczyny ale powiedział że jak tylko się odkuje to pierścionek i całe te bzdurki .. Nio i ten pierścionek obiecał w maju a ostatnio się wygadał że 14 bo wtedy nasza rocznica no ale może zmienić datę żebym jednak miała niespodziankę.. Ale czuję że jak przeniesie na inny dzień to będę bardzo rozczarowana bo czekam z niecierpliwością na ten dzień . Będę bardzo zawiedziona i dołka będę miała jeszze potężniejszego.. Aż się boję 🤢

• Mamusia
przytulam 🙂 myślę że jednak zdecyduje się na rocznicę romantyczna kolacja pierścionek boziu jakie to słodkie 🙂 nie dołuj sie tak czy inaczej pierścionek na pewno dostaniesz a przecież najważniejsza jest miłość pierścionek to tylko mały dodatek do niej 😘 😘 😘

Wiem wiem, ale jemu się pieniążki w rączkach palą i boję się że przejdzie maj a ja pierścionka wogóle nie dostanę bo np przy złotniku skroi się że jedyna gotówka jaka mu została straczyłaby na 1/3 pierścionka

Ciekawe czy dziś zadzwoni "Kochanie jak ja bardzo tesknie za toba przyjedz" A ja wtedy troche sie nad nim poznecam , nie ustąpie. Dopóki go tutaj nie zobaczę.

• Mamusia
to dobrze nie ma co popuszczać ja jak się na coś uprę to też nie ma zmiłuj się 😁 ale u mnie się koszmarna pogoda zrobiła ciemno jak w nocy piję już 2 kawę bo mnie spanie bierze ale nie będę spać bo później w nocy nie moge usnąć jak to mówią jak nie urok to sraczka 😁

A znowu my mamy odmienny przypadek. Nasz znajomy ma ciągle dziewczynki już dwie, no i ja nie wiedziałam o tym że tak paranoicznie chciał chłopca zawsze, no i tak na weekendzie majowym sobie siedzimy i gadamy o USG bo miałam 5 maja nio i mówię ja chcę dziewczynkę a Krzysiek chłopca bo to męska duma przecież. A on napuchł ze złości jak żaba a dym leciał mu z uszu 🤪