Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Tylko to mnie pociesza że temu babsztylowi oświadczył się w drodze do Tesco nawet nie klękając. A nade mną tyle razy już klękał. Powiedział że nigdy przed nikim nie klękał ale i tak mam doła. Bo dla niego powinien to być priorytet!

• Mamusia
kochana to może to Cię pocieszy ze mój mąż mi się wogóle nie oświadczył jak dowiedzieliśmy sie że jestem w ciąży to wyjechał tu do Austrii żeby były pieniądze ☺️dopiero później był pierścionek i ślub powiem Ci że dla mnie to że był Kamilek było prawdziwym wyznaniem miłości do mnie bo równie dobrze mógł wyjechać i nie wrócić ☺️

Wiem wiem ale on przynajmniej nie był lekkoduchem wyjechał żeby zarobić a Krzysiek on poprostu twierdzi że wszystko jakoś będzie, jest nienaturalnym optymistą. Ale cóż dosyć o tym bo nie chcę mi się tego tematu ciągnąć

To dlatego że siedzę w tym domu codziennie i czuję że jeszcze dzień dłużej i zwariuje chyba znajdę sobie jakieś zajęcie zacznę dom codziennie sprzątać czy coś bo już mi sie klepki przewracają od tego wszystkiego

• Mamusia
laska głowa do góry od facetów niczego nie mozna oczekiwac bo zawsze znajda jakies ale, moj tez od wszytskiego sie migal az tu dzidzia sie pojawila i jest calkiem inaczej a roznie dobrze tak jak gosia mowi mogl zostawic i miec w tyleczku ze tak to okresle. Moim zdaniem on Cie kocha to fakt ale nie wie jak sie do sprawy zabrac.. i jesli jest taki jak opisujesz to go nie poganiaj a bedzie wszystko ok

• Mamusia
A Gosienko jak moj głodomorek wrocil to zjadl wykompal sie i padl zmeczony na łozko i zasną a ja nie bede w domku siedziec przeciez :P i pospacerowalam sobie z kuzynką po Gorzowie, zaszłam tez do biblioteki bo mam az 2 prace do napisania plus licencjacka to troszke sie nazbiera hehe

• Mamusia
Dobry wieczor dziewczynki jak popoludnie minelo? bo mi fajnie po pracy konrada poszlismy obejrzec ten wozek di ktorego link dzis podawalam bo okazalo sie ze 5 min drogi od nas jest takie ala centrum handl i tam jest ten wozek 😁 od razu poogladalismy lozeczka turystyczne i juz na 90 procent jestem zdecydowana i na taki wozek i na takie lozeczko bo moglismy tego dotknac poogladac na zywo teraz nic tylko wyciagac kasiore i zamawiac a wozek maja stawiac moi rodzice wiec nie bedzie zle 😁 😁

• Mamusia
troche stron wstecz poczytalam i Martusiu nie stresuj sie i nie czekaj wiem ze to trudne ale co to za niespodzianka bedzie jak ty bedziesz ciagle czekac 🙂a na temat kasy napewno wszystko sie powoli zmieni jak w koncu do niego dotrze ze piwko to bylo kiedys a teraz bedzie mleczko dla dzidziusia 🙂 Buziaczki cioteczko kochana bedzie ok 😘 😘

• Mamusia
hej Marto to tak jak u mnie wozek tez juz zaklepali moi rodzice wiec my mamy sobie tylko wybrac jaki chcemy hehe 🙂 a popoludnie minelo baaardzo szybko i teraz leze wykonczona na wyrku zaraz myciu cos amu i lulu 🙂

Już się nie przejmuję, wariuję w tym domu bez zajęć dlatego takie humorki łapię. Chodziłam na studia to jakieś miałam zajęcie. Ale do czerwca jakoś dam radę a później to już będzie kupa znajomych i odżyję

• Mamusia
ja to nie moge się doczekac az pojade do domku bo juz na mnie czekaja ciuszki dla malenstwa z holandi moja Gosia dostała a ze jej mala juz sie nie miesci to ostatnio moim rodzicą zawiozła caly kartonik 🙂 a ja sie napalilam bo juz bym chciała je pooglądac 🙃 🙃