Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
no to witajcie w klubie ja tez mam a do tego mialam kiedys na tle nerwowym wiec nie wiem czy to teraz od ciazy czy znow mi sie nerwica odzywa :/ale wiem jakie to nieprzyjemne uczucie i wspolczuje mam nadzieje ze szybko zasniecie i bedziecie mialy slodkie sny buziaczki kochane do jutra ja tez mykam lulu 🙂

• Mamusia
a za przeproszeniem ryja na mnie wydarł bo cos go tam strzyka to już jest wielce chory 😠 kurwa duszno mi i nawet okna palant nie da otworzyc brr normalnie chyba sobie gdzieś pójdę i nie bede musiała go oglądać 😁 ja już byłam w tym szpitalu i widziałam malutkie bejbiki dopiero urodzone jakie słodziaki 🙂

• Mamusia
no tak faceci są chyba tylko od tego zeby psuc nam humory ehh... nie denerwuj sie Gosiu bo i dzidzia zdenerwowana pewnie niezle na tate tez jest 😆 jejciu takie malenstwa to naprawde slodziaczki 🙂 a jak ten szpital podoba Ci sie?

• Mamusia
wiesz co oddział jest strasznie malutki 7 albo 8 sal ma tylko aż zdziwiona byłam sale 2.3 i jedna 6 osobowa chociaż ja tylko z korytarza widziałam bo akurat wizyta lekarska była na cały oddział 8 połoznych i sa 2 albo 3 Polki więc jest szansa trafic na którąś 🙂

• Mamusia
to jakas plaga.. Marta i Ty, ja tez, pewnie inne brzuszki tez spac nie mogly dzisiaj, ja od momentu jak moj wstawal do pracy, czyli jakos kolo 5-tej zaczelam sie wiercic i krecic na wyrku i za chiny sie nie moglam ulozyc znow, bo tak nie wygodnie, tak znowusz za gorąco... nie wiem co jest... 🤢

• Mamusia
hehehe to żeśmy się wszystkie chyba zmówiły 😁 ja ostatnio sypiałam przy otwartym oknie a dzisiaj było zamknięte przez tego mojego zgreda i moze dlatego nie mogłam spać bo było za gorąco 🙂 ale ja sobie to za chwile odbiję położę się na drzemkę czuje ze jeszcze trochę i bede musiała sie położyc bo znowu na deszcz się zbiera a wtedy odczuwam potrzebę spania 🙃 🙃 🙃 🙃 🙃 🙃

• Mamusia
hihi masz racje 😆 spij ile trzeba bo dzidzia pewnie tez bedzie spala sobie smacznie 🙂 ja planuje zaraz do kuzyny napisac zeby wpadla na jakas herbatke bo dzis niestety moj w pracy do 18 bo szefostwo sobie zarzycztylo zeby 12-tke ciągneli 😞 a samej to bedzie mi sie nie milosiernie nudzilo 🙃 🙃

• Mamusia
Mi sie snilo ze ktos dzwoni do drzwi i o 2 w nocy nasluchiwalam czy naprawde heheh potem po 3 siusiu mnie obudzilo a o 5 moj mezo troszke przyspal do pracy i zbierajac sie z wyrka niechcacy znow mnie obudzil i przy kazdym razie te okropne uczucie plytkiego oddechu a potem o 8 rano jeszcze telefon :/

• Mamusia
ehh my to sie mamy 😞 ja to niezapeszyc ale narazie spie spokojnie tylko jak sie obudzi to za chiny pozniej zasnac sie nie da 😁 😁 siku mnie dzis raz wymeczylo okolo 3ciej a pozniej juz standard od 8-mej co chwile heheh 🙂 jeszcze troszke i bedziemy wstawac do naszych maluszkow 🙂