Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

No i Gosiu miałam rację, zaręczyn dziś nie będzie i nie wiem czy wogóle kiedykolwiek bedą. Nie widzimy się już od 3 dni a ja nie mam wogóle ochoty widzieć go przez następne .. Czuję się stłamszona przez te jego smsy jak to on mnie kocha itd . Głupie puste słowa

• Mamusia
Martuś kochana nie denerwuj sie musisz z nim poważnie porozmawiać albo zmieni swoje zachowanie i przestanie być lekkoduchem albo poważnie zastanowisz się nad tym związkiem Martuś czasem trzeba troszke postraszyć bo inaczej nic do nich nie dociera 🤔

Nigdy bym go Gosiu nie zostawiła, bo facet ktory mowi ze sam moze godowac ale mi i dziecku nic nie braknie kocha na zabój. Ja myślę że on bardzo się boi tego i wstyd bierze górę chce to jak najdłużej przeciągać

• Mamusia
Marto nie chce bronic twojego faceta ale jak bedziesz go wciaz tak naciskac to wkoncu sie zniecheci i do zareczyn wogole nie dojdzie, uwierz mi wiem co mowie. Nie wymagaj od niego ze juz, teraz, zaraz ma kleknac i dac ci pierscionek, daj chwile sobie i jemu, myślac w taki sposob jak myslisz sama sie nakrecasz i niepotrzebnie denerwujesz a to zle także na dziecko wplywa radzila bym uscias i wspokoju porozmawiac na ten temat a skoro to nie podziala to poprostu wjedz mu lekko na ambicje, a jak to tez zawiedzie to Twoj facet jest trudnym przypadkiem do rozszyfrowania dla mnie a z reguly z takimi rzeczami nie mam problemu...

• Mamusia
wy to macie ciaze pojedyncza a ja blizniacza wiec jest troche trudniej.... nie wyobrazam sobie jak moj pujdzie do pracy a ja zostane sama...ale musze w to uwierzyc ze dam rade... wiem jestem mloda niektorzy mowia ze nie dam rady ze to cieszko tak tak ja to wiem ale musze sobie jakos poradzic... musze w to uwierzyc.!

• Mamusia
Esterciu głowka do gory ja tez sie martwilam, poza tym moj i ja jestemy z grupy podwojnej mozliwosci ze moglismy miec blizniaki bo i u niego sa i u mnie w rodzinie, ale jest jedno malenstwo, wiadomo ze z dwujką to juz ciężej ale bedzie dobrze tak jak mowisz musiszz w to uwierzyc;*

• Mamusia
no tak musze w to uwierzyc... 🙂 nie moge sie zamarwiac bo to zle wplywa na moje malenstwa.... yhmmm nic mi sie niechce mam lenia jakiegos masakra ;/ tak patrze przez okno pada U NAS 😮 zimno BRRR.... NIEWIEM co na obiadek zrobic... jakos mnie muli 🤢 🤢