Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

Nio ekscytacja jest, nawet Bobo coś czuje bo dziś jakiś taki aktywny jest bardziej 😉 Najlepsze Zgred do mnie przed chwilą dzwoni i pyta się "Gdzie Ty mieszkasz" na początku myślałam że pomylił numery ale jednak nie zapomniał pod jakim numerem i to ma być część niespodzianki. Hmm ciekawe

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
szczerze? twoj facet wymiata normalnie heheh 😁 😁 😁 pochwal sie pozniej co tam przygotowal 🙂 i zazdroszcze Ci ze juz dzidziusia czujesz, ja jeszcze nie czuje swojego uparciuszka, ale mam nadzieje ze wkrótce przywita się z mamusia i da znac o sobie 🙂 ja mykam na chwilke do sklepu jak cos to zaraz wracam 🙂

• Mamusia
hehe, ja kiedys lubialam tak dlugo polezec w wyrku i polazci w pizamce teraz w ciazy nie pasuje mi to jak tylko wstane to od razu cos amu i jakis prysznic a pozniej juz nie zagladam do wyrka chyba ze po obiadku polezec 🙂

• Mamusia
wspolczuje nam tylko jak w lipcu albo sierpniu beda upaly 🤨oj ciezko bedzie hehe, pamietam jak w zeszlym roku moja Gosia byla w ciazy tez jakos w tym samym czasie co my, miala na koniec pazdziernika termin, to latem spala jak lokomotywa 😁a ja sie nabijalam ze po schodaj jej ciezko 😁 😁 😁 teraz sama wiem co to znaczy i te bole w krzyrzu masakra 🤨

• Mamusia
wspolczuje nam tylko jak w lipcu albo sierpniu beda upaly 🤨oj ciezko bedzie hehe, pamietam jak w zeszlym roku moja Gosia byla w ciazy tez jakos w tym samym czasie co my, miala na koniec pazdziernika termin, to latem spala jak lokomotywa 😁a ja sie nabijalam ze po schodaj jej ciezko 😁 😁 😁 teraz sama wiem co to znaczy i te bole w krzyrzu masakra 🤨

• Mamusia

Nio to jest bardzo niemiłe te bóle ale cóż trzeba trochę pocierpieć dla naszych maluszków 😉 Później będziemy mieć z nich taką pociechę 😜

• Mamusia
nom wycierpimy sie troszke ale pozniej juz same milusie chwile oby nas czekaly 🙂 Wczoraj moj tak stanął za mną objął mnie w pasie i mowi "Wiesz ze juz w 2011 bedziesz miala Dzien Mamy" jakos do tej pory nie zwracalam na to uwagi a po tych wczorajszych slowach tak mnie cos ruszylo az milutko sie zrobilo wewnatrz 🙂

• Mamusia
uhh tez juz bym chciala ale to straszny uparciuszek nawet na usg nie chce sie obracac a jak juz sie obroci to wypnie pupe i tyle heheh, ja poczulam wewnątrz tylko raz takie mrowienie to bylo jakos w kwietniu do tej pory cisza tylko strasznie mnie brzusio laskocze od pepka w dół no ale mam nadzieje ze juz wkrotce da znac o sobie hihi

o 17 ale aż się boję co tym razem wymyśli jak ma być lepiej niż w walnetynki. Bo prawie pokój podpalił tymi świeczkami w całym pomieszczeniu 🤪 🤪 🤪 To teraz może jakieś fajerwerki haha. Właśnie zaraz jadę kupić sobie kabaretki tak żeby go trochę pobudzić

• Mamusia
hehe a ja swojego chyba dzis nie pobudze bo znow zmordowany z pracy wroci bo znow dwunastke ciagnie i to w sobote 😠 😠 no ale jak mus to mus 🤨 powodzonka i milej zabawy zycze 😁 😘 ja bede mykac bo glodomorek wzywa i kuzyna zaraz wpadnie bo dzwonila przed chwilą milego dzionka i nie stresuj sie 🙂 🙃 😁

• Mamusia
Martuś trzymam kciuki aby ziemia się dzisiaj zatrzęsła 😁 nie stresuj się kochana i czekamy na małą relację po wszystkim 🙂
hmm u mnie dzisiaj rano też było małe trzęsienie i aż mi się humorek poprawił 😁 😁 😁
Jula miłego plotkowania 😜