Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

W SUMIE TO JA JESZCZE NIE WYKAPANA WIEC TEŻ ZMYKAM DO WANNY A POTEM IDĘ MĘŻUNIA PRZYTULIĆ 😁 😁 😁
JEJKU PAMIĘTAM JAK JUŻ NA OKOŁO 2 MIESIĄCE PRZED KOŃCEM CIĄŻY NARZEKAŁAM NA WANNĘ BO CIĘŻKO SIĘ BYŁO OBRÓCIĆ ITP A TERAZ TO WANNY NIE ODDAŁABYM ZA ŻADNE SKARBY 😁 😁 😁 😁 😁

OKI GOSIU ZAJRZĘ BO PEWNIE U NAS NA GRUDNIÓWKACH ZNÓW BĘDZIE CISZA 🤢

DOBRANOC PRZYSZŁE MAMUSIE NIECH WAM SIĘ WASZE MALEŃSTWA PRZYŚNIĄ 😘 😘 😘 😘

• Mamusia
u nas jest zawsze wojna w wolny dzien kto ma isc do sklepu 🙂bo oczywiscie w niedziele zawsze sie skonczy cos co jest potrzebne na pon typu chlebek albo cos w tym rodzaju 😜 ale i tak wygram i wygonie Konrada tylko teraz kubica jedzie wiec mu pozwole poogladac jeszcze 😜

• Mamusia
no schabowe zrobione teraz poczekac az kuzyna se zjawi na niedzielny obiadek, troszke puzno 😁 ale tak to jest jak sie z wyra czlowiek zwlecze o 14 🤪 🤪
a tak to my tez mamy kilka krokow i netto, ale tam nigdy nic nie ma hehe, wiec trzeba wybrac sie chcac nie chcac gdzie indziej, u nas tak samo zimno i brzydko dobrze chociaz ze nie pada bo bym oszalała chyba..

• Mamusia
u mnie też zimno i leje 🤢 też dopiero zjadłam obiad bo byli znajomi i dopiero poszli 🤔 ależ mi się chce spac przez tą głupią pogodę no ale nie kładę się bo w nocy spać nie będę a jutro do mojego dziadka ide i musze mieć siłe posprzątać 🙂