Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
[color=yellow][/color] stoi na stacji ciezarna Emila,stoi i sapie az pot z niej spływa.Najpierew powoli skurcz za skurczami ,kiedy dzieciatko to bedzie z nami??? juz porodówke jej wysprzatali.nawet kroplówke oxy jej dali,a ona sapie dyszy i dmucha,az party wyleciał z ogromnego brzucha.Nagle świst nagle gwizd para buch dziecko w ruch,wyszło na świat nasz ten wspaniały duzy chłopczyk Adrianek Kochany.Nasza Emilka wykonczona ,ale jak ze zadowolona.synka do piersi sobie przystawia by rósł jak na drożdżach a nie niedojadał,Morał z tej bajki jest własnie taki rodzmy zdrowe duze dzieciaczki 🙂 dedykuje ten wierszyk wszystkim mama 🙂

• Mamusia
gosia2301 napisał(a):
BABOLE JA JESZCZE W PIZAMIE CHODZE KURDE ALE WSTYD MUSZE ZARAZ SKOCZYC DO SKLEPU PO MAKARON NA JUTRO A NIE CHCE MI SIE STRASZNIE ☺️ ☺️ ☺️ ☺️

ty to jak moja Adziulka też w piżamie 😁 tylko moja jest usprawiedliwiona a ty to nie wiem czemu z lenistwa chyba 😁

• Mamusia
magda123 napisał(a):
gosia2301 napisał(a):
BABOLE JA JESZCZE W PIZAMIE CHODZE KURDE ALE WSTYD MUSZE ZARAZ SKOCZYC DO SKLEPU PO MAKARON NA JUTRO A NIE CHCE MI SIE STRASZNIE ☺️ ☺️ ☺️ ☺️

ty to jak moja Adziulka też w piżamie 😁 tylko moja jest usprawiedliwiona a ty to nie wiem czemu z lenistwa chyba 😁

NO PEWNIE ZE Z LENISTWA ☺️ I NAJCHETNIEJ BYM SIE DZISIAJ NIE UBIERAŁA BO MI SIE NIE CHCE NO ALE Z DOMU TRZEBA WYJŚĆ 😁

• Mamusia
gosia2301 napisał(a):
magda123 napisał(a):
wiesz zawsze możesz swojego do sklepu wysłać po makaron 😁 a ty dalej w pidżamie możesz siedzieć 😁gości się chyba nie spodziewasz?

NIE SPODZIEWAM SIE ALE CHCE SIE PRZEJSC BO ŁADNA POGODA SKOCZEYMY DO SKLEPU I NA JAKIS SPACEREK 😜

i przy okazji lody 😁 😁 ale czy ciepłe czy zimne to już twój wybor i decyzja 😁

• Mamusia
magda123 napisał(a):
gosia2301 napisał(a):
magda123 napisał(a):
wiesz zawsze możesz swojego do sklepu wysłać po makaron 😁 a ty dalej w pidżamie możesz siedzieć 😁gości się chyba nie spodziewasz?

NIE SPODZIEWAM SIE ALE CHCE SIE PRZEJSC BO ŁADNA POGODA SKOCZEYMY DO SKLEPU I NA JAKIS SPACEREK 😜

i przy okazji lody 😁 😁 ale czy ciepłe czy zimne to już twój wybor i decyzja 😁

HEHEHE GARDŁO MNIE BOLI WIEC CIEPŁE POZOSTAJA ☺️ 😁

• Mamusia
a dziekuje dziekuje no imie prawdopodobnie własnie tak bedzie...Adrian 🙂podoba sie???ja ledwo codze cały czas leze ale nie mogłam oprzec sie podejscia do sasiadki by do Was zajrzec 🙂jak codze to mam skurcze a jak grzecznie leze to jest ok 🙂rozmawiałam dzis z Aga z Grudniówek i powiedziałam ze dzis nie rodze bo chce obejrzec mam talent ha a