Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Emsi napisał(a):
a no fakt tylko moj ostatnio narzeka na mnie i nic z tych rzeczy ponoc do rozwiazania moge sobie o jakimkolwiek sexie pomarzyc 😞 boi sie poprostu

nie ma pomarzyć wskakujesz na niego i nie ma wyjścia 😁 a jak nie to go myszami postrasz ,że jak nic nie będzie to go myszy zjedzą 😁

• Mamusia
Gosiu faktycznie nie zaharzyłam z tym imieniem ha ha...ja sie długo upierałam przy Tymoteuszy lub ewentualnie Mateuszyu....ale był siwy dym normalnie wojna wiec zaczelismy od poczatku alfabetu i mi tan adrian w uszach zawdzieczał i do literki B niedoszlismy ha ha

• Mamusia
Emsi napisał(a):
Magda dobre tylko on boi sie ze zrobi mi krzywde i przez niego szybciej urodze...ale co tam spróbuje go podejsc bo widze ze bidulek cierpi 🙂

a ja myślę ,że on się nie boi że zrobi ci krzywdę tylko wasz synuś złapał go za siusiaka i biedak się wystraszył ☺️ 😁 przy zbliżeniu

• Mamusia
Emsi napisał(a):
Gosiu faktycznie nie zaharzyłam z tym imieniem ha ha...ja sie długo upierałam przy Tymoteuszy lub ewentualnie Mateuszyu....ale był siwy dym normalnie wojna wiec zaczelismy od poczatku alfabetu i mi tan adrian w uszach zawdzieczał i do literki B niedoszlismy ha ha

EMI JAK CI SIE PODOBA TO NAZWIJ TAK SYNUSIA PRZECIEZ WOLNO CI NO CHYBA NIE MYSLISZ ZE BEDE Z TEGO POWODU ZŁA ALBO BEDE SIE NA CIEBIE GNIEWAC 😉 😜

• Mamusia
magda123 napisał(a):
Emsi napisał(a):
Magda dobre tylko on boi sie ze zrobi mi krzywde i przez niego szybciej urodze...ale co tam spróbuje go podejsc bo widze ze bidulek cierpi 🙂

a ja myślę ,że on się nie boi że zrobi ci krzywdę tylko wasz synuś złapał go za siusiaka i biedak się wystraszył ☺️ 😁 przy zbliżeniu

WARIATUŃCIO NO JAK MIAŁ ZŁAPAĆ JAK PRZY WYLOCIE MA GŁOWE A NIE RĘCE 🤪 🤪 🤪 🤪

• Mamusia
gosia2301 napisał(a):
magda123 napisał(a):
Gocha tak trzymaj jak nie chce po dobroci to trzeba brać go z przymusu 😁 zrobić umiał a żeby pomóc przy końcówce to już mu się nie chce 😁

TYLE MOJEGO POTEM BEDZIE POST TO TERAZ TRZEBA SOBIE ULZYC 🙃

heheh trzeba małego dotlenić 😁 mój mi zawsze tak powtarza 😁

• Mamusia
gosia2301 napisał(a):
magda123 napisał(a):
Emsi napisał(a):

WARIATUŃCIO NO JAK MIAŁ ZŁAPAĆ JAK PRZY WYLOCIE MA GŁOWE A NIE RĘCE 🤪 🤪 🤪 🤪

to może go w oko dzgnął 😁 a ten rączkę przesunął i go złapał 🤪 🤪 za karę