Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć Skarby 😉:*
Pilar właśnie myślałam dzisiaj o Tobie;D to przechodzisz na listopad 😜
Gocha - kurde co ta Twoja mama? miał być koniec października a tu 1.. i mnie nic nie bierze;D coś czuję, że będę nosiła jak Ty 😜
Martuś - jak Kubek mi nie mógł zasnąć i wykupkać się to nawet co godz w nocy ściskaliśmy brzuszek nóziami 😉 A potem nosiłam go, przytulałam, lulałam 😉 Dzidzia się wtedy uspakaja i zasypia 😉 Grunt żeby robić to baaardzo spokojnie 😉 Bez nerwowego trzęsienia, bujania, itd... MAm nadzieję, że Alkowi przejdzie 😉

A w ogóle... strasznie dawno mnie u Was nie było ☺️ aż wstyd...

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Dziewczynki ja na chwilke wpadlam sie przywitac i was powiadomic ze na moim profilu nk umiescilam zdjecia mojego maluszka 🙂 Mortishia i Gosia sliczne te wasze bobaski tez "kudłate" jak moj hihi oby nam zdrowo rosly. Wam dziewczynki w dwupaku szybkiego i bezbolesnego rozwiazania zycze 🙂 Buziaki:*

• Mamusia
hej laseczki
korzystam z tego,ze moj skarb sie obudzil i chcial papu.Teraz smacznie śpi,a ja mając wielkie oczyska wskoczylam na BRZUSIO.Mielismy troche strachu,bo maluch dostal biegunki i wlaściwie mieliśmy zostawić go w spitalu.Jednak 🙂 determinacja taty i łzy w oczętach sprawiły,że kochana pani doktor podala nam przepis na kleik ryżowy 🙂 🙂i pozwolila iśc do domciu.Dzis opanowana już kupka 🙂 wyrysowala usmiech na buziach rodziców 😁 😁
Mam nadzieje,ze terz będee częściej zaglądala na BRZUSIO.Pozdrawiam Was wszystki ebrzuszki i dwupaczki.WSKAKUJE DO ŁÓŻECZKA

• Mamusia
Maludzior kochanyy caluje goraco oj dawno cie nie bylo i dawno nie pogadalysmy o glu[potach 😁 super ze maluch jest w domku i ze straszna sraka odeszla na zawsze moj znow robi powoli kupki ale jeszcze nie obczail co to jest parcie i strasznie sie wygina i placze
Julitko kochana sliczny czupurek z twojego misia dokladnie jak nasze same kudlacze chociaz mojejmu juz sie przerzadzily troche ale wyrosnie mu nowa czuprynka 🙂))
Gosiulka wiem ja go delikatnie noisz przytulam i pomaga ale jak ma atak kolki to go zgina w pol i koniec nie uspokoisz na szczescie (tfuuu tfuu) ma je rzadko
Madzia 20 i Pilar jestescie male zdrajczynie tak zdezerterowac na listopad nu nuu 😁
Buziaki kochane brzusie 🙂 myu dzis wazenie malego jak sie wyrobimy i po poludniu pierwsze odwiedzinki u dziakow 🙂))
AAA w niedziele poszlam pierwszy raz sdama na spacer z Alkiem i mi prawie kolko odpadlo szajs pieprzony ale na szczescie akurat szedl jakis mily pan i kleczac 🤪naprawil mi to prowizorycznie heheh chyba wracam powoli do formy jak obcy mezczyzni biegna z pomoca 😁 😁 😁

• Mamusia
Cześć październikowe mamusie, gdyby któraś była zainteresowana mam do sprzedania super ubranko na chrzciny(6 częsciowe), bardzo ciepłe i w ogóle nie zniszczone.( miał je na sobie tylko podczas mszy )
http://all...k-nowe-i1301342523.html

Buziaki dla Waszych Maleństw

• Mamusia
hej babolki ja w przelocie ☺️ Jula śliczny bobasek i taki kudłatek jak nasze 😁jest co czesac 😁my od 7 walczylismy z brzuchem maly własnie zasnoł mi na rekach biedulek kochany 😞
Maludziu dobrze ze wszystko skonczyło sie dobrze i obeszło sie bez szpitala 🙂i widze ze juz nie jestem sama która rodziła po terminie 🤪 kochane juz niedługo utulicie bobaski jeszcze co najwyzej kilka dni 🙂wiecej nie pamietam ☺️

• Mamusia
Sara85 napisał(a):
Sorki, za wklejenie linka ale jak któraś z Was nie była zainteresowana mogła po prostu nie klikać w link, a nie zabierać mi oklask 😁

sara nieladnie tak oskarzac bezpodstwanie skad wiesz ze to ktoras z nas jest nas tu malo i jak widzisz teraz rzadko zagladamy zajete dzieciaczkami wiec watpie ze ktoras z nas miala jeszcze ochote zabierac ci oklaski 😮pozdrawiam

• Mamusia
magda123 napisał(a):
dziewczyny spadlyście na drugą stronę 😜

i co sie cieszysz malpko 😜PPPPP zaaraz to nadrobimy poczekaj az dzidzie miesiac pokoncza a sie rozkreci dyzkusja na nowo 🙂)) czytalam ze zaczynaja sie u ciebie skurczyki hmmm kto wie moze porod bedzie sn i znienacka 🙂))??

• Mamusia
wiem wiemm tez szukalam 😜 a ty juz masz 38 tydz to Kamil moze juz smialo wychodzic 🙂
Ja sie czuje fajnie tylko czasem mnie w pipce zakluje i nie wiem czy to ten miesniak co mi go wykryli po porodzie jak mnie szyli czy co ale za tydzien gor dwa ide do ginka na przeglada to sie dowiem 🙂