Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
uff jestem moje dziecie jest dzis aniolem puk puk odpiukuje w niemalowane 🙂)) pojadl 10 minut po umyciu faldek i spi zadowolony 🙂 jedyne co mnie wkurza ze mozesz go nosic pol godziny a i tak nie odbija i potem strach go samego zostawic w jego pokoju ze mu sie zacznie ulewac 🤢
Fadki wymyte co do jednej a ma ich sporo te moje 5 kg szczescia 🙂 😁

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
najsmieszniejsze jest to ze jak chce ten pikny usmiech uchwycic to sie nie da a jak nie mam nic do zrobienia zdjecia w poblizu to Alek sie cieszy pelna "geba" 🙂)) to jest tak jak z tym kopaniem w brzuszku tak to kopal jak najety a tylko Konrad czy moi rodzice przylozyli reke i cisza 😁 sciemniacz maly 😜

• Mamusia
heheh no dokladnie takie dzieci w wieku twojej corci juz piknie potrafia przekonac o swojej slodyczy i wystarczy usmieszek i czlowiek mieknie ja sie czasem troche denerwuje w nocy jak Alek placze bez powodu albo marudzi i trzeba stac nad lozeczkiem godzine albo go nosic bujac bo inaczej ryk ale chwila moment jak sie wtuli i juz sobie pluje w brode ze wogole mialam prawo sie zezloscic ☺️

• Mamusia
heheh to jest normalne ile ja razy się wkurzałam na moją jak wyła a ja wszystko robiłam a potem jak usnęła to myślałam ,że wyrzuty sumienia to mnie zjedzą 😉 najlepsze jest to że jak chodzi do przedszkola i ja ją zawoziłam i odbierałam to zawsze mi mówiła ,że się za mną stęskniła 🙂 a teraz mój ją odbiera i jemu tak mówi a mnie smutno 😞

• Mamusia
Mortishia24 napisał(a):
spadam Madziulka poki maly spi i mam jeszcze sile to pojde poprac jego ciuszki bo jest pare zasiurkanych spiochow bo Alek uwielbia sikac akurat jak mu zmieniam pieluchje i nie zawsze zdaze obezwladnic jego tryskajace przyrodzenie 😁 😁 😁

no idz co by młody miał w co sie ubrać 😁 😁 😁

• Mamusia
pewnie ze dumny a widzialabys go na spacerze to co chwila mi wozek wyrywa jak w e wszystkich swietych szlismy na cmentarz malym to cala droge w ta i spowrotem prowadzil bo ludzi w cholere to wiesz chcial sie pokazac 🙂 😁 ale super sie zachowuje jako tatus i jest naprawde szczesliwy a ja jak na nich patrze to dopiero 🙂)))))
Slodkich snow malenka i buzki dla Andzielki i brzusia 🙂)) 😘

• Mamusia
Paulinko jeszcze raz gratulacje gorace dla was i duzo zdrowka dla waszej kruszynki no i oczywiscie niecierpliwuie czekamy na fotoski 🙂) ja spadam bo maly jakis niespokojny a o 12 jestem umowiona i chce jechac z nim do mnie do pracy pochwalic sie oczywiscie synusiem 🙂 🙂) buziakii

• Mamusia
kochane mamusie dziekuje za gratulacje i za złozenie mi na forum postu ze urodziłam 🙂 jutro Mateusz skonczy miech 🙂wazy 4080 na cycu ogólnie ok noce przespane w dzien tez grzeczny ma lekki katarek.....a co u was kochaniutkie???jestem u siostry jak zwykle chwilowo 🙂

• Mamusia
Emilka hejj super ze wpadlas 🙂)) ciesze sie ze maluch ci zdrowiutko rosnie 🙂) moj juz prawie 5 kg 🤪 no ale wage wyjsciowa mial wieksza to co sie dziwic a ty jak sie czujesz wrocilas do formy?? Bo u mnie dalje kilogramy nadprogramowe i flak na brzuszku :/ mam nadzieje ze mi to zejdzie

• Mamusia
Martus musi zejsc 🙂ja narazie tylko 10kg sie pozbyłam a 12 zostało mi to nie przeszkadza do wiosny moge wyjsc na wybieg he he.sasiadka jak przyszła zobaczyc małego to stwierdziła ze on bedzie prezydentem ha ha a ile mam w dwupaku zostało??