Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
HEJ BABKI
my zmykamy na spacerek i jakies zakupki z siostra 🙂
wczoraj maly byl na placu zabaw pierwszy raz od momomentu kiedy sie wyprowadzilismy do mojego rodziców ale szalal taki byl szczesliwy ze az ;D szkoda ze u mojego nie ma gdzie pojsc na taki plac zabaw yhh..
madzia ja cie swietnie rozumiem my widzisz tak sie tulamy z mojego domu do domu Ł tak gdzie jakas praca a na wynajem nas nie stac i lipa..

• Mamusia
ale podobno jak się dziecko za młodu wyszumi to w wieku dojrzewania będzie spokojne 🙂 więc jest nadzieja ,że odpoczniesz 😘
Kami nauczył się właśnie schodzić z łóżka 😉 teraz to będą przeboje mały akrobata
a wczoraj oparł się o łóżeczko i się odsunęło a młody leci złapałam go za nogę i 2 cm.od ziemi głową wisiał 😮

• Mamusia
magda123 napisał(a):
ale podobno jak się dziecko za młodu wyszumi to w wieku dojrzewania będzie spokojne 🙂 więc jest nadzieja ,że odpoczniesz 😘
Kami nauczył się właśnie schodzić z łóżka 😉 teraz to będą przeboje mały akrobata
a wczoraj oparł się o łóżeczko i się odsunęło a młody leci złapałam go za nogę i 2 cm.od ziemi głową wisiał 😮
wow gratuluje refleksu i dobrze ze Go złapałas 😘nie to mi 8 wychodzi i mnie dziasło pobolewa wytrzymam a jak nie to łykne zaraz jakąs tabletke

gosia2301 napisał(a):
no dziasło razem z zebem 😞

ja ci erozumiem mam cztery osemki a i jedna nieumie sie wybic i czasem jej sie przypomni ze musi sie wybic i mam czesto stany zapalne bo kosc ja blokuje
ale za jedenascie dni ide do szpitala i wszystkie mi usuna hihihi