Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
magda123 napisał(a):
jednym słowem przzychodzi jak śpicie a ty z dupskiem wywalonym 😁 😁 😁

teraz już nie bo spodenki zmieniłam na długie spodnie bo zimno tu często jest duże pomieszczenie a za mały grzejnik i często sie zapowietrza musimy dogrzewać na noc piecykiem ala kominkiem

• Mamusia
magda123 napisał(a):
Aleksa masz ze sobą tzn. śpi z wami w pokoju?

powiem tak w ciagu dnia kładziemy go na dole bo tam wszyscy zazwyczaj siedzą i tam tez na wieczór spi a o 22 moj go do góry zabiera bo teściowa idzie spac a ewa do szkoły czyli chcąc nie chcąc tez musi sie klasc i od tej 22 czasem 21.30 spi już u nas w pokoju w swoim łóżeczku

• Mamusia
jula ja jstem i byłam zawsze za tym ,żeby dziecko jeśli nie maa większego wyboru niech śpi w pokoju rodziców nigdy wujków babć itp,zznam z doświadczenia i widzę po Adziulce teraz już nie ale kiedyś mnie wcale nie traktowaałaa jako matkę tylko koleżankę i nie spała u T tylko z nią przebywała 😠 i strasznie nią manipulowała

• Mamusia
jula napisał(a):
magda123 napisał(a):
jula napisał(a):
a ty co sie nie chwalisz jak mąż cie atakuje co;p

bo mnie nie atakuje w pracy jest 😞 i późno wraca

oj madzior to jak go dopadniesz pozniej łoo ł to łóżko do wymiany 😁 😁 😁

nie wymienię łóżka bo było wymienione w lipcu tego roku 😜

• Mamusia
jula napisał(a):
ja nie pozwole nigdy zeby T tak mi dzieckiem manipulowała matka to matka
dzis mu chciałą dac cos słodkiego a ja ze nie bo nic normalnego nie chce zjesc potem i nic nie jadł normalnego i nie dała
hmm wiec moze zaczyna sie juz słuchac... 😆

bądź pod tym względem konsekwentna 🙂 bo od kąd z tamtą się nie oddzywam Adziulka tam baaardzo rzadko 🙂 chodzi już mnie słucha i nie olewa jak kiedyś

• Mamusia
ona ja wiem ze jest przeciwna ale wie że ze mną nie wygra w tej kwestii
ona jest typem matki która za wszelką cene chciała by dzieci przy sobie zatrzymac i przez to ten moj Ł taki synek mausi jest bo w dupcie mama wchodzi chociaż np dzis wziełam moja strone co do pracy
i mowi tak mi sie to nie podoba ale to jest wasza decyzja ja sie wtracac nie bede i dlaczego miałabym nie pomoc dzieciom

• Mamusia
gosia2301 napisał(a):
Pewnie nie wroce wiec dobranoc zanim zasnie ja sie umyje znow bedzie 23 a o 6.40 pobudka 😞

oj ty biedulko a twój nie może ci trochę pomóc?np, uśpić go ,żebyś trochę odsapnęła nie koniecznie na forum(choć było by miło) ale tak poleżeć na łóżku bo w wannie odpada bo jej nie masz

• Mamusia
jula napisał(a):
ona ja wiem ze jest przeciwna ale wie że ze mną nie wygra w tej kwestii
ona jest typem matki która za wszelką cene chciała by dzieci przy sobie zatrzymac i przez to ten moj Ł taki synek mausi jest bo w dupcie mama wchodzi chociaż np dzis wziełam moja strone co do pracy
i mowi tak mi sie to nie podoba ale to jest wasza decyzja ja sie wtracac nie bede i dlaczego miałabym nie pomoc dzieciom

no widzisz czyli prędzej mu prace znajdzie naa miejscu niż pozwoli mu wyjechać 😁 tylko ,żeby on chciał