Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

aha i zapomnialam dodac od ponad tygodnia maly chodzi wzdluz mebli zaliczyl rozlanie kawy i rozbicie krysztalowej popielniczki w skutek czego mam uszkodzone nowe kafelki w kuchni no coz przyznam ze to byla chwila nieuwagi z mojej strony w pierwszym przypadku a w drugim naszej nieuwagi na szczescie maly nie zostal uszkodzony
dalej walczymy z jego dusznosciami nie bardxzo mijaja tym razem ale juz troche lepiej
i jutro mamy w koncu bilans oraz dwa szczepienia 😞

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Iza nawet nie wiesz jak sie ciesze ze Nicki wam robi taka ropierduche 😁sorki ale wiesz przeciez o co mi chodzi
Za siostre i dzidziusia trzymam moooccnoo kciuki a dusznosci Niciekiego napewno przejda badzmy dobrej mysli
a co do siania plot to przestan tak gadac tylko w wolnej chwili napisz o co cho tu na forum zeby nie bylo ze potajemnie cos mi gadasz Szczerosc przede wszystkim 😉buzaki

dzieki za kciuki na dzien dzisiejszy siora nie przytyla nawet grama jezeli nie bedzie przybierac to zostanie dluzej a jak waga zacznie wzrastac to w piatek do domu
moja mama jedzie do polski teraz w weekend bo remontuja jej zaklad i pogonili ja tydzien wczesniej na urlop przynajmniej koszmar z tym facetem sie skonczy mam nadzieje definitywnie
Nick juz po bilansie ma prawie 14 kilo i 86 cm dostal szczepienia i narazie spi spokojnie babka mowila ze moze bardzo chorowac i zacznie sie kolo 15 jak narazie nic sie nie dzieje 😉silny chopek 😘

• Mamusia
hej Dziewczynki

widze,ze pieć dni temu tu bylyśmy ale smutno,ze juz nie ma wlaściwie PAŻDZIERNIKA.
Tak wiem ja tez zawalilam.
Ciągłe problemy z kompem,potem ten zawal mojego.Miesiąc juz minąl; 13 go ,teraz jest w sanatorium.Sama z malym,bylam troche przygnębiona,bo jak trafil na fajną robote,to kużwa zawalu dostal.Tak wiec jesteśmy oboje bezrobotni.Przerażające.A dopiero jakieś dwa miesiące temu bronilam sie,bo dawali mi z pośredniaka prace ale w Tesco.Bronilam sie,bo chcialam z malym być jeszcze w domu co pewnie bede szukala pracy.Musimy tyko poczekac jakie bedzie orzeczeie lekarza jak wroci z sanatorium.

Milek rosnie jak na drożdzach,hihi.Teraz juz przystopowal szczerze mowiąc,jest wsolym dzieckiem.Byliśmy juz dwa razy na saneczkach,a w domu szaleje na jeżdziku.Odpycha sie nogami i przy tym goni kotaaaaa.Wesołooooo

Pozdrawiam Was laseczki

• Mamusia
EJjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj helol gdzie wy wszytkie stale bywalczynie (czyt. Gosia. madzia,gogr, sweety) jestescie wy ptrzymywalyscie to forum i co sie zdechlo jemu nieszczesliwie????
Czy ktoras bedzie mi laskawa wyjascic co tu sie wydarzylo noo chyba ze za rzadko bywam odkad wrocilam do pracy ale staram sie jak moge Naprawde 😞
Czekam na odzew jakikolwiek...

• Mamusia
aa o to sopko ze wogole wiem ale okej moze tak poporstu mnie wykluczylyscie ze wzgledu na rzadka obecnoosc, nieiwem w kazdym razie wszystkie was goraco cakujei pozdraim a dla dzieciaczkow tysoace caloskow pozdrawiami wszysktkie i dzidziulki moe kidys jeszcze mi sie uda z ktoras pogadac...

• Mamusia
Mortishia24 napisał(a):
aa o to sopko ze wogole wiem ale okej moze tak poporstu mnie wykluczylyscie ze wzgledu na rzadka obecnoosc, nieiwem w kazdym razie wszystkie was goraco cakujei pozdraim a dla dzieciaczkow tysoace caloskow pozdrawiami wszysktkie i dzidziulki moe kidys jeszcze mi sie uda z ktoras pogadac...

takie pierdoły to wymagają ponownego zalogowania się!
Marta piszemy na mamuśkach na większej ilości wątków niż tutaj.. tu tak naprawdę został nam tylko październik a na 2 fora to czasu brakuje.. a w sumie to chyba nie ma różnicy gdzie piszemy, nie?
I nikt Cię nie wykluczył bo wszystkie czekamy aż w końcu zaszczycisz listopad swoją obecnością 🙂 no i Jula też mogłaby się odezwać! co to takie olewanie???:P

No to tyle 🙂 to do zobaczenia na mamuśkach 🙂
ja ogólnie chyba skasuję już tu konto bo tyle mi nie potrzeba :P

• Mamusia
Emsi - czekamy na mamusie.net 🙂 na wątku Listopad 2010 🙂
tak jakoś wyszło, że jedna za drugą się tam wdrążyłyśmy i zdecydowałyśmy pisać na jednym forum a nie na 2 a tu nas już brzuszki nie trzymają :P
wpadaj i pisz co u Ciebie! i czekamy na te zdj :P

Emsi napisał(a):
gogr ja jestem tam juz zalogowana ale mam problem z ta stronka nie moge pisac do was zawiesza v sie strnkaa i to nie 1raz tez tak macie pomóz ja tesknie za wam a tak mam teraz wiecej czasu to do nikog geby otworzyc 😞
co ja mogę poradzić... to jest ewidentnie coś z przeglądarką lub komputerem. Może wyczyść cache w przeglądarce...
Zalecam również Firefox, na tej przeglądarce strona była najczęściej testowana i nie było jak dotąd z nią problemów.

• 1 miesiąc później...
  • 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc później...
  • 2 miesiące później...
  • 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc później...