Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
maluda napisał(a):
chodzi mi o tą klotnie dziewczyn z Martą.Potem odezwal sie jej facet i pisal,ze ona tą rozmowę bardzo przeżyla i plakala nawet.Chyba Marta (Fionka) jej coś do sluchu nagadala,Gosia wie.ale ja tak naprawde nie wiem o co poszlo

kochana to była Monika a nie Marta

• Mamusia
magda123 napisał(a):
maluda napisał(a):
chodzi mi o tą klotnie dziewczyn z Martą.Potem odezwal sie jej facet i pisal,ze ona tą rozmowę bardzo przeżyla i plakala nawet.Chyba Marta (Fionka) jej coś do sluchu nagadala,Gosia wie.ale ja tak naprawde nie wiem o co poszlo

nic nie kapuje,to czemu Marta wywalila Magdę.

• Mamusia
magda123 napisał(a):
wiecie co na wrześniu jedna z dziewczyn pisała do Marty żeby o swoich problemach z Krisem pisała na pazdzieniku 🙂 bo my znamy ją dłużej natomiast Marta odp.ze na pazdzierniku ja nie rozumiemy cos w tym stylu 🙂

czyli juz dwie na nas sie obrazily?

• Mamusia
maluda napisał(a):
magda123 napisał(a):
maluda napisał(a):

nic nie kapuje,to czemu Marta wywalila Magdę.

maritko dzisiaj patrze na nk i mam ja w znajomych a wczoraj jej nie bylo 🙂

Dziewczyny.. Maluda pisze rzeczywiście o Monice.
A Marta.. cóż.. u nas po prostu przestała się odzywać (ja miałam z nią wcześniej spięcie na gg bo stwierdziła, że ironizuję na jej temat odpisując Maludzie, że Marta jak zwykle ma problemy - zaznaczam, że o ironi z mojej strony nie było mowy). Od tej pory do mnie się nie odezwała wcale, na forum chyba też.. próbowała gadać na wrześniu ale tam też zaczęła je atakować... one jej tam powiedziały co myślą i się dziewczyna zmyła.. ot tyle.

• Mamusia
maluda napisał(a):
magda123 napisał(a):
wiecie co na wrześniu jedna z dziewczyn pisała do Marty żeby o swoich problemach z Krisem pisała na pazdzieniku 🙂 bo my znamy ją dłużej natomiast Marta odp.ze na pazdzierniku ja nie rozumiemy cos w tym stylu 🙂

czyli juz dwie na nas sie obrazily?

no chyba choć Marta nigdy nie pisała ,że nie chce z nami pisac

A w znajomych Magda mogłaś ją przeoczyć bo chyba nazwisko zmieniła 😉
Ja tam nie wiem.. ale mi zagrała na nerwach (tylko, że dotyczy to bardziej mojej rozmowy z nią na gg nie na forum) i to mi spasowało idealnie do tego co się na wrześniu działo.. Chce - niech wraca i pisze z nami, nie - ja nie będę tęsknić 😜

• Mamusia
GoGr napisał(a):
Dziewczyny.. Maluda pisze rzeczywiście o Monice.
A Marta.. cóż.. u nas po prostu przestała się odzywać (ja miałam z nią wcześniej spięcie na gg bo stwierdziła, że ironizuję na jej temat odpisując Maludzie, że Marta jak zwykle ma problemy - zaznaczam, że o ironi z mojej strony nie było mowy). Od tej pory do mnie się nie odezwała wcale, na forum chyba też.. próbowała gadać na wrześniu ale tam też zaczęła je atakować... one jej tam powiedziały co myślą i się dziewczyna zmyła.. ot tyle.

kurde nie myslalam,ze tu takie chece bęą i juz mi sie wszystko popierdzielilo

• Mamusia
GoGr napisał(a):
A w znajomych Magda mogłaś ją przeoczyć bo chyba nazwisko zmieniła 😉
Ja tam nie wiem.. ale mi zagrała na nerwach (tylko, że dotyczy to bardziej mojej rozmowy z nią na gg nie na forum) i to mi spasowało idealnie do tego co się na wrześniu działo.. Chce - niech wraca i pisze z nami, nie - ja nie będę tęsknić 😜

wiesz co faktycznie bo ona ma inne nazwisko ☺️ ☺️ jeśli to czyta sz Marta to zwracam honor i przepraszam o posądzenie

• Mamusia
magda123 napisał(a):
maluda napisał(a):
szkoda,ze tak sie dziweczyny wykkruszyly

Maritko u was to jest dużo dziewczyn a na listopadzie to szok ,szkoda ,,,że czasem nie wpadną napisać "cześć"

kurde przecież,nie tylko spotkalyśmy sie tutaj aby przetrwać ciąże.Martwilyśmy sie o siebie.Pamietam jak na porodowke dostalam eska od Gosi kiedy urodzilam Miloszka,ze jest szczęsliwa.Kurde pobeczalam sie,bolaska przecize na oczy mnie nie widziala.Marta (Fionka) tez pisala,to bylo cudowne wręcz 🙂 🙂

• Mamusia
ale przeciez wymieniamy sie doświadczeniami,podpowiadamy sobie gdzie co zalatwic,to nie tylko kurde zabić nude.Wiele sie od Was nauczylam mimo,ze jestem pewnie o jakieś 20 lat starsza.Jesteście laskami na poziomie,nie tylko o dupie marynni sie gada.Bardzo Was lubie i pragnęlabym aby nadszedl taki czas kiedy spotkamy sie wszystki i uściskamy