Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

Nio oczko w głowie ale rośnie straszny diabeł w dodatku nie przewiduje różnych sytuacji nie wie że szkodzi maleństwu. A jak kiedyś powiedziałam mu nie możesz mnie kopać bo tam mały dzidziuś rośnie- jego odpowiedź to ja go zabije. Także boję się że będzie ich dużo kosztować takie wychowanie i może z niego jeszcze wyrosnąć patologiczny człowiek

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Dlatego ja od niego z daleka, na rodziców nie mam co liczyć bo powiedzą Kacperku nie wolno tak. Zadnej kary ani nic wiesz taka brutalna milosc ... Dlatego teraz coraz czesciej spedzam dni u Krzyśka a w czerwcu się wyprowadzamy 😉

• Mamusia
weszłam pierwszy raz na ta stronke i widze,ze mamuski mają apetytyyyyy i do tego w nocy grzecznie spicie.A ja bidulka co noc o trzeciej juz siedze przy kompie.Teraz na Dzeiń Dobry zrobie Wasm smaczek...wlasnie popijam czekoladę.
Macie jakiś sposób na bezsenne noce? 😞
Najpierw zasypiałam byle gdzie,a teraz moge nie spać na okrągło.Wiem,że to normalne w ciąży ale od ponad miesiąca sie męcze.Zastanawiam sie czy nie dlatego,że mam zapisane podwójne dawki witamin.

Pozdrawiam Gosie2301 za zaproszenie na Waszą stronke

• Mamusia
Cześć dziewczyny 🙂 czekolada mniam fajnie ze do nas napisałaś mam nadzieję że spodoba Ci sie u nas na forum i będziemy sobie codziennie gawędzić co nas boli gdzie nas strzyka 😁 😁 😁 O Dario jak ładnie po kolei poustawiasz nasze terminy to wklej je na forum będzie przejrzyście i czytelnie kto pierwszy a kto ostatni 😜 ja ostatnio na spanie nie narzekam nawet popołudniami musze się na chwilkę położyc bo inaczej usypiam na siedząco. A teraz zrobię sobie śniadanko bo dzidzia sie dopomina 🙂

• Mamusia
a ja znowu zjadłam bułeczkę którą sama sobie wypiekłam z serem żółtym zapiekanym w piecyku i hot ketchupem 😜 boże normalnie tylko hot ketchup i buraki bym jadła jak jakaś nawiedzona 😮 planów nie mam pewnie pojedziemy gdzieś do parku z małym bo tu jest wolne tylko 1 i 2 maja a 3 idę do pracy 🙂

• Mamusia
Powiem Ci że w lato takie maluszki też mają przekichane jest im gorąco i płaczą moja kumpela w tamtym roku urodziła pod koniec maja i miała z małym przechlapane. Mój Kamil jest z listopada i w zime nie narzekałam fajnie się jeździ po śniegu dla mnie to nie był żaden problem a zima wtedy tez była dość ostra 🙂