Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Mój idzie do pracy na 22 😞 a ja mam ostatnio jakieś schizy... boję się być sama w domu..

Pasowałoby mi paznokcie zmyć i łeb umyć żebym jutro szopy na włosach nie miała... kurwa! jak ja nie lubię oficjalnych imprez:/:/

wolałabym jak tydz temu iść do baru na rocko 😁

• Mamusia
Matik dalej dwuzębny 🙂 dolne jedynki już wyczuwalne pod dziąsełkiem ale od 2-3 m-cy nie mogą się przebić.. w ogóle lekarka mówi, że cała dolna szczęka mu idzie na raz 😞

Co do chodzenia to za jedną rączkę już pogania sztywniutko 🙂 Puszcza się, czasem jak się czymś zajmie to zapomina, że jeszcze nie chodzi i się puszcza i sam stoi 🙂 A łazi wszędzie i wszedzie matoł mały wlezie 😁 normalnie nic tylko uwiązać 🙂 a jak tam Adi? 🙂

A nagrałam dla Was filmik 🙂 ale nie zdążyłam wgrać bo nie wiem gdzie kabel do aparatu 😠

• Mamusia
MI Matik też już np. od mebla do mebla przejdzie bez trzymanki 🙂 szaleją te nasze chłopaki 😁

dzisiaj rano mnie obudził jak chciał lustro ze ściany zwalić:P Wzięłam go z sypialni bo mój po nocce chciał godz się zdrzemnąć.. i chyba przysnęłam na łózku a ten mały pieron zaczął rozpierdówę:P Jak się obudziłam i zobaczyłam pokój to się załamałam:P