Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
magda123 napisał(a):
mój by wyjechał ale gdyby była pewna praca tylko taka wchodzi w gre on mówi ,że jemu jest obojetne gdzie byśmy mieszkali byle razem

tak samo moj ale co gdzie te praca? nigdzie jedyna nadzieje w tym jak wróci mojego ojciec ze szwecji to da znac czy jest jakas robota pewna i so bo jak nie to bida bida bida i utrzymanie z rodzinnego tj. 68 zł

przyszłośc usłana różami poprostu

• Mamusia
moje szatanicho sie obudziło 🙂 i z ciotką fazuje 😁 😁
a miałam wam pisac nauczył sie robic muu jak krówka i wyc jak wilk hahah 😁 😁

a rano wstaje i od razu woła koko bo moja mama ma taką kurę na wielkanoc co robi kukuryku i tak stoi na szafie a Aleks ja maltretuje i koko i koko

• Mamusia
gosia2301 napisał(a):
magda123 napisał(a):
przepraszam ☺️ ☺️ ☺️
a twój cały dzień pracuje?
tak raz jest o 17 raz o 21 i huj z dupa mały tez juz sie wyspał i znowu wyje kurwa kurwa kurwa 😠 😠 😠 😠 😠 😠

Gosia spokojnie bez nerwów nerwami nic nie załatwisz moj jak wył na początku non stop to tez myslałam ze mnie kurwica wezmie ale zaczełam spokojniej do tego podchodzic i od razu i on sie uspakajał spróbuj wiem ze ciężko ale warto

jula napisał(a):
magda123 napisał(a):
mój by wyjechał ale gdyby była pewna praca tylko taka wchodzi w gre on mówi ,że jemu jest obojetne gdzie byśmy mieszkali byle razem

tak samo moj ale co gdzie te praca? nigdzie jedyna nadzieje w tym jak wróci mojego ojciec ze szwecji to da znac czy jest jakas robota pewna i so bo jak nie to bida bida bida i utrzymanie z rodzinnego tj. 68 zł

jula ja mam namiary na prace w holadnii dla rodzin faceci pracuja w dzien a matki wieczor badz nocki albo pol nocki mieszkania sa skromne i malutkie ale dziecko pod reka

• Mamusia
gosia2301 napisał(a):
Jula on tak wyje od urodzenia dzien w dzien nosz kurwa ilez mozna 😞ja jestem spokojna wstaje z usmiechem gadam do niego a on i tak wyje i co bys zrobiła na moim miejscu słucham jkies propozycje?

może potrzebuje większej bliskości? dzieci płaczem zwracaj uwagę dorosłych poobserwuj go troche i zobaczysz szybciej wyłapiesz o co mu chodzi troche czasochłonne ale przynosi efekty sprawdzałam na swoim dziobasie i już tak nie wyje 🙂

• Mamusia
sweety napisał(a):
jula napisał(a):
magda123 napisał(a):

jula ja mam namiary na prace w holadnii dla rodzin faceci pracuja w dzien a matki wieczor badz nocki albo pol nocki mieszkania sa skromne i malutkie ale dziecko pod reka

iza to ja bym poprosiłam wiecej informacji jakbys mogła 🙂

wyslalam jest pod spodem pozniej skasuje jak poprzepisujesz oni specjalizuja sie przy ogrodnictwie ale rodziny pracuja w menkenie to sa szynki pakowanie dla kobiet grilowanie i magazyn dla facetow salatki dla kobiet produkcja kuchnia i ekspedycja dla facetow