Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
boli niestety 🤨chyba jutro pójdę do tego lekarza no tak jak napisałam ja nie mam się z kim kłócić bo mąż wyjechał tak więc muszę do piatku poczekać 😁 fajnie że się pogodziliście nie ma się co denerwować bo dzidzia denerwuje się razem z nami 😉

• Mamusia
oj idz idz, ja poszlam a ze 3 miesiac nieskonczony to antybiotyku w tabletkah nie mogl przepisac, przepisal bioparox do psikania na gardelko ponoc bezpieczny bo nie przedostaje sie do krwi ani mleka matki i juz jest lepiej 🙂
co do kłótni to fatycznie nie warto bo niedosc ze wykanczamy siebie to jeszcze dzidzie, ale co zrobic jak nas rozsadza heheh 😁

• Mamusia
a na usg dopiero za dwa albo trzy tygodnie nie wiem jak mi zajecia przypadna bo ucze sie na wyjezdzie a lekarza mam w miescie rodzinnym,
ostatnio bylam mam juz dwa zdjatka jedno z 5 tygodnia i 6 dnia drugie z 7 tygodnia i 6 dnia wtedy tez uslyszalam bicie serduszka 🙂 a ty kiedy sie wybierasz?

EMILKO TYLKO SIĘ NIE DENERWUJ 😞 ALKOHOL TO TAKIE CHOLERSTWO ŻE JAK BYM MOGŁA ZLIKWIDOWAŁABY TO Z CAŁEGO ŚWIATA 😞 MIAŁAM DO CZYNIENIA Z OSOBA PIJĄCĄ I WIEM JAK TO DZIAŁA NA NERWY 😞 ALE TY MUSISZ UWAŻAĆ NA SIEBIE SŁOŃCE 😉 IDŹ PRZYTUL SIĘ DO DZIECI I MIEJ WSZYSTKO W NOSIE 😘

• Mamusia
dzieki Agus jestes Kochana...ja juz na nia mam poprawki takze staram sie nieprzejmowac ale sa niestety momenty kiedy mogłabym ja zmieszac z błotem 😞własnie wciagnełam nosem rolmopsy 🙂i zajad łam mandaryne 🙂dosyc obzarstwa na noc 🙂jeju boje sie tego tygodnia...najchetniej oprzespałabym cały tydzien i obudziła sie juz w 14tym tygodniu 🙂 🙂 🙂dobranoc tym co poszły spac a dziendobry tym co buszuja po lodówkach i siedza na brzusiu 🙂

• Mamusia
tak Agus drugie w 8tyg 😞wiem ze ciaza ciazy nierówna ale sam strach juz siedzi wemnie 😞nic na to nieporadze choc bardzo sie staram....ide poleniuchowac masz namiary na Arszenik??zapodałabym tesciowej? 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
witam. a ja jak zwykle ostatnia. no coz tyle obowiazkow, ze nie daje rady w ciagu dnia tu was odwiedzic 😞 po zmianie czasu o godz. do przodu czas leci mi tak szybko!! jutro to samo, nie obejrze sie, a bedzie znow pozna noc i ja sama na forum 🙂 pozdrawiam cie Gosiu! moze niedlugo uda mi sie poznac inne mamuski 🙂
dobranoc