Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Czyżby ie było kawki dzisiaj?? ;p
kurde wstałam z takim bólem głowy, że umieram... ale trzeba coś wymyślić bo mojemu się nie chce w domu siedzieć a to się rzadko zdarza;p;p trzeba wykorzystać 😁

• Mamusia
GoGr napisał(a):
Czyżby ie było kawki dzisiaj?? ;p
kurde wstałam z takim bólem głowy, że umieram... ale trzeba coś wymyślić bo mojemu się nie chce w domu siedzieć a to się rzadko zdarza;p;p trzeba wykorzystać 😁

ja pije kawke własnie Gosiu 🙂 pewnie korzystaj my tez dzisiaj gdzies pójdziemy po obiedzie bo ładna pogoda 🙂miłego dnia uciekam jak Was nie ma może zajrze wieczorem 😉

Marta ja swojego rano nabrałam, że rodzę;p;p brzuch mnie bolał (ale to od żołądka;p;p) więc o odpowiedni wyraz twarzy nie było trudno;p;p Ale żebyście widziały jego przerażone oczka;p myślał, że poważnie mówię 😁

• Mamusia
hej babolki moje kochane 🙂
wpadłam się przywitac 🙂 i pochwalic 😜 dzis dostałam trzy worki ciuszków dla małego masakra czeka mnie pranie i prasowanie haha 😁 😁 aale juz nie musze nic kupowac na szczescie 🙂
a jutro jednak dzwonie do gina zeby sie poradzic z tym brzuchem bo to lekka przesada zeby tak bolało 🤨 a do tego te dziwne mdłosci 😞 cos jest chyba nie tak;/ 😮

Gocha czy ty chcesz zeby twoj na zawał padl ze to juz? 😜 lepiej uwazaj bo jeszcze raz i ci nie uwierzy jak bedzie juz pora 😁 😁 haha
mykam babeczki moje milego dzionka a ja spadam lezec bo krzyz napier...ala ze masakra

Witam Dwupaczki ;*
Malutki mój jest do dzi s podlaczony do lamp przeciw zoltaczce, ale od jutra juz bedzie odlaczony i jak wszystkie badania wyjda super to pojdzie do domku w najblizszych dniach ahhh ale sie ciesze 🤪

• Mamusia
Gosiula nu nu tak straszyc mezula 😁 ja mojego tez troche nastraszylam ale niespecjalnie bo jak zeszlam z kompa i sie polozylam to naprawde zaczal mnie nawalac brzuch jak na okres ale tak dosc mocno no i takie prdy mnie przechodzily na szczescie przeszlo ale zaczelam sie zastanawiac czy to nie godzina zero ise zbliza 😁

• Mamusia
Independent_19 napisał(a):
Witam Dwupaczki ;*
Malutki mój jest do dzi s podlaczony do lamp przeciw zoltaczce, ale od jutra juz bedzie odlaczony i jak wszystkie badania wyjda super to pojdzie do domku w najblizszych dniach ahhh ale sie ciesze 🤪

martus to superrr ciesze sie strasznie 😘 😘 😘 ucaluj babelka bardzo bardzo od ciociuuszek 🙂 🙂 🙂