Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

magda123 napisał(a):
GoGr napisał(a):
magda123 napisał(a):
gogr jesteś zbyt dobra dla swojego mój jak mu powiem to zajmie sie dzieckiem 🙂

Sama sobie nauczyłam.. jednego, że go będę lulać
drugiego, że za niego wszystko zrobię...
Jednym słowem cierp ciało... a żeby tego było mało to brat przyjechał na kolację.. zgadnijcie kto ją musiał zrobić...

podziwiam cie bo ja jeśli zajmuję się dzieckiem i robię wszystko w domu to mój też niech coś robi oczywiście po odpoczynku po pracy lub przed pracą 🙂

Widzisz mój chyba wychodzi z założenia, że ja jak nie idę do pracy to tryskam energią.. w końcu siedzę cały dzień w domu i odpoczywam.. Przynajmniej takie wrażenie czasem odnoszę

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

gosia2301 napisał(a):
magda123 napisał(a):
gosia2301 napisał(a):
jutro brzuszek przestanie mi dliczac bo mu tygodni braknie 😁

no to jak przestanie odliczać to czas najwyższy urodzić 🙂 czyż nie??

no czas najwyzszy 😞 😞 😞 😞

Gocha głowa do góry! 😉 W porównaniu z minionymi 9 miesiącami kilka dni to już naprawdę nie dużo 😉

magda123 napisał(a):
mój kiedyś też myślał podobnie ale szybko zmienił zdanie 🙂a teściowa ci nie pomaga??

NO tyle, że chociaż pół obiadu jest bo ja tylko czasem zupę ugotuję albo ziemniaki obiorę i sałatkę jakąś... Ale nie każę przecież teściowej cały czas się Kubkiem zajmować, zmywać po nas naczynia, sprzątać, itd... A już tym bardziej pisać za mnie prac;p
To nie teściowa powinna mi pomagać..

gosia2301 napisał(a):
wiem wiem ale to samo czekanie jest takie dołujące 🤨 i martwie sie ile razy sie słyszy ze dziecko za długo w brzuchu było i potem jakies komplikacje ech wole nie myslec 😞

Gocha mi lekarz przy Kubku mówił, że 1 - 1,5 tyg po terminie to jest jeszcze norma 😉 także nie stresaj się!

• Mamusia
magda123 napisał(a):
gosia2301 napisał(a):
wiem wiem ale to samo czekanie jest takie dołujące 🤨 i martwie sie ile razy sie słyszy ze dziecko za długo w brzuchu było i potem jakies komplikacje ech wole nie myslec 😞

ej no proszę cię musisz mieć już czarny scenariusz 😠 😠

jak bys przezyła to co ja to tez by takie mysli ci przychodziły do głowy 😞dobra juz przestaje marudzic 🙂

magda123 napisał(a):
no wiesz gogr ale czasami mogła by ci pomóc skoro jej syn a twój mąż tego nie robi 🙂 chociaż ,żebyś mogła napisać pracę 🙂

Madzia i na tyle na ile sama da radę pomaga.. Ale to nie jest młoda kobieta... zwyczajnie n ie zawsze da radę..

• Mamusia
gosia2301 napisał(a):
magda123 napisał(a):
gosia2301 napisał(a):

ej no proszę cię musisz mieć już czarny scenariusz 😠 😠

jak bys przezyła to co ja to tez by takie mysli ci przychodziły do głowy 😞dobra juz przestaje marudzic 🙂

dla tego nie powinnaś myśleć o najgorszym 🙂 tylko wierzyć ,że będzie dobrze

• Mamusia
GoGr napisał(a):
magda123 napisał(a):
no wiesz gogr ale czasami mogła by ci pomóc skoro jej syn a twój mąż tego nie robi 🙂 chociaż ,żebyś mogła napisać pracę 🙂

Madzia i na tyle na ile sama da radę pomaga.. Ale to nie jest młoda kobieta... zwyczajnie n ie zawsze da radę..

ale to i tak ,że pomaga bo niektóre są takie co palcem nie kiwną

GoGr napisał(a):
Przykładaj przykładaj 😉 w końcu polubi 😁
Mój jak jeszcze cycał to właściwie nic innego robić nie chciał 😁 cały dzień potrafił przewisieć na cycu i wpierniczać;p;p

ale mi sie pokarm nie zwiekszal maly nie wypijalam nawet jednej piersi i za duzo stracil na wadze jakby sie to nie zmienilo to poszedl by jutro do szpitala wiec zdecydowalismy wszyscy ze odstawimy go od cyca teraz je bez problemu caly dzien i waga idzie do gory spowrotem