Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
magda123 napisał(a):
aż dałam klapsa dla maluszka 😁 jak każdej 🙂 🙂 widzisz jak magiczna moc męża zaczęła działać 😁 😁a tak się martwiłaś

no zadziałało 😁 ależ kurde wiecie co nawet mnie tak nie bolało i miałam cały czas skurcze co 5 minut nie częsciej godzinę siedziałam w domu potem o 3.30 pojechałam do szpitala zbadali mnie i miałam 10 cm rozwarcia 😮ale młodemu główka nie chciała schodzic dali mi kroplówke i rodziłam na klęcząco 😮 😁

• Mamusia
gosia2301 napisał(a):
magda123 napisał(a):
aż dałam klapsa dla maluszka 😁 jak każdej 🙂 🙂 widzisz jak magiczna moc męża zaczęła działać 😁 😁a tak się martwiłaś

no zadziałało 😁 ależ kurde wiecie co nawet mnie tak nie bolało i miałam cały czas skurcze co 5 minut nie częsciej godzinę siedziałam w domu potem o 3.30 pojechałam do szpitala zbadali mnie i miałam 10 cm rozwarcia 😮ale młodemu główka nie chciała schodzic dali mi kroplówke i rodziłam na klęcząco 😮 😁

o matko na klęcząco 😲 a nacinali masz jakieś szwy ???

• Mamusia
magda123 napisał(a):
no 4 tygodnie a ja nadal nie przygotowana na wycieczkę do szpitala 😁

zdążysz kochana chyba ze maluszek zechce wyjść wcześniej a nie będzie taki uparty jak mój 😁 dobra słonka spadam bo mały się przebudza jak będę maiła chwilkę to zajrzę buziaki 😘 😘 😘

• Mamusia
gosia2301 napisał(a):
magda123 napisał(a):
no 4 tygodnie a ja nadal nie przygotowana na wycieczkę do szpitala 😁

zdążysz kochana chyba ze maluszek zechce wyjść wcześniej a nie będzie taki uparty jak mój 😁 dobra słonka spadam bo mały się przebudza jak będę maiła chwilkę to zajrzę buziaki 😘 😘 😘

idz do uparciuszka głodomorka 😁

Mikuś ma się bardzo dobrze tylko myli sobie chyba dzień z nocą bo dzień cały przesypia a w nocy buszuje... 😞 Ja się bardzo źle czuję z tym moim kroczem coś się dzieje nieciekawego...;/ Cały dzień tak mnie napierdziela ten mięsień który jest blisko krocza i to chyba przez złe szycie bo lekarz dał mi skierowanie do chirurga ale mówię Ci aż mi się nic nie chce przez top taki ból tępy... A babka dzwoniła ale stwierdziłam że nie mogę Mikołaja zostawi w domku z Krzychem jest za malutki i teraz najbardziej mamy potrzebuje a Krzuysiek pójdzie do pracy