Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

Hej październikowe mamy! 😉 Czy ktoś wie może co u Pilar??;D
Ja na dzisiaj mam termin.. i nic 😠 Chyba rzeczywiście będę nosić jak Gocha albo i dłużej;p
idę się dopieścić przed wizytą u gin;D dzisiaj tż ktg więc zobaczymy co mi tam powie 😜:P

A Wy jak tam?? Brzuszki maluszków dalej szaleją czy coś spokojniej?? 🙂

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
widze ze jak ja wpada to was nie ma hmmm... podejrzane uciekacie przede mna 😲 😜
teraz spadam umyc hrki i zbieramy sie na spacerek z mlodym czyt. mama zachaczy o jakies sklepy z bluzeczkami bo mam teraz cyce jak donice no i jeszcze brzucholka 😞i w zadna sie nie dopinam a nie bede non stop w swetrach chodzic wiec musze sobiej jakas jedna sprawic
Gosia i Madzia klujcie sie bo niecierpliwie czekam na te wasze slodziaki 🙃 a co do Pilar ja nic niestety nie wiem ale podejrzewam ze cos sie moglo zaczac bo pewnie by tu byla gdyby nic sien ie dzialo 🤪

• Mamusia
Mortishia24 napisał(a):
widze ze jak ja wpada to was nie ma hmmm... podejrzane uciekacie przede mna 😲 😜
teraz spadam umyc hrki i zbieramy sie na spacerek z mlodym czyt. mama zachaczy o jakies sklepy z bluzeczkami bo mam teraz cyce jak donice no i jeszcze brzucholka 😞i w zadna sie nie dopinam a nie bede non stop w swetrach chodzic wiec musze sobiej jakas jedna sprawic
Gosia i Madzia klujcie sie bo niecierpliwie czekam na te wasze slodziaki 🙃 a co do Pilar ja nic niestety nie wiem ale podejrzewam ze cos sie moglo zaczac bo pewnie by tu byla gdyby nic sien ie dzialo 🤪

ło na mnie i gochę to trzeba czekać jeszcze aż sie wyklujemy 😁 😁

• Mamusia
No hej Madziu 🙂

A dobrze 🙂 Dzieciaki zdrowe, bo ostatnio troszkę mi chorowali chłopcy a tak wszytko ok 🙂
A Ty jak się czujesz ??? Już masz oznaki zbliżającego się porodu??
No i postanowiłam Bartka oduczyć jeść z piersi 😞 Jestem do tego zmuszona bo strasznie gryzie mi brodawki i mam całe poranione 😞

• Mamusia
Hej dziewczynki 🙂
Nie było mnie wczoraj bo net coś nie chodził, mój zrobił jak wrócił z pracy, ale już nie siadałam bo brzuch mnie bardzo boli.. Na 8 jedziemy do lekarza i zobaczymy co powie.. Trzymajcie kciuki, żeby kazał mi już jechać do szpitala 😜 a jak nie to odezwę się po powrocie 🙂
Buziaki 😘

• Mamusia
Hej laski 🙂)) alez tu pusto nie ma co nadrabiac 😞( kurde teskno mi za wami mam nadziejej ze szybo wszystkie tu wrocimy i codziennie kazda cos naskrobie a narazie coz trzeba cierpliwie czekac az dzidziuski pozwola 🙂
My dzis bylismy na wazeniu i nasz klocuszek wazy juz 5 kg 🤪 🤪 takze jest powoli co dzwigac mamuska sobie niezle muskuly wyrobi 😁 😁 jesli chodzi o brzuszek dalej placze jak robi kupke wczoraj nawet ja poryczalam sie razem z nim na szczescie pozniej przeszlo i nocka oprocz tego ze maly marudzil i nie chcial spac to bylo okej 🙂
Pilar mam nadzieje ze zostalas w szpitali 😉 zycze powodzenia kochana
Madziu 8 niedaleko jak nastawienie psychiczne??
Gosia kochana pojawilas sie choc na chwilke supcio jak tam twoj uparciuszek??
Buziaki dla was wszystkich cioteczki 😘 😘

Martuś dzisiaj pusto bo chyba dopiero od 15-20 min brzuszek działa..
Cały dzien nie dało się wejść na forum 😞
a z Alka kawał chłopa 😁 dopóki nie chodzi to będzie przybierał na wa1dze w zastraszającym tempie 😜:P

• Mamusia
Gosiu nie strasz bo mi rece do tylka wejda hehe on uwielbia byc noszony i buijany na rekach a ja nie mam sumienia mu tego odmawiac 😜P zreszta wyczytalam ze takim maluszkom nie mozna odmawiac czulosci a bujanie pomaga ksztaltowac blednik 😜P
Co u was dziewczynki Gosia jak brzusio i jak Kubek zdrowy? MAdziaa a Andzelka pewnie juz sie dopytuje o braciszka 🙂)buziaki

• Mamusia
swietnie musi sie slodko zachowywac taka zadowolona mala dziewczynka 🙂))) ja spadam budzic do prania mojego spioszka 🙂) moze wejde kolo 21 jak go wykopie i nakarmie o i le ksieciunie postanowi zasnac bo dzis prawie caly dzien spi przerwami na amciu i zmiane pampersika 🙂 buzki