Skocz do zawartości

Mycie długich włosów. | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Może wyda Wam się to śmieszne,ostatnio stwierdziłam że sprawia mi to coraz większy kłopot. Mam dość długie włosy i zazwyczaj myję je nad wanną ale ostatnio nie dość że się zasapałam to jeszcze zaczął mnie bolec brzuch. Długowłose, jak sobie radzicie?

• Mamusia
Ja mam włosy dość gęste do pasa więc jest co robić. Samo mycie sporo czasu zajmuje no i to schylanie się jest już dość uciążliwe a będzie jeszcze gorzej. Na prawdę nie chce mi się za każdym razem latać do fryzjerki a w umywalce będzie kłopot z umyciem, będę musiała coś wymyślić.

Ja też mam dość długie włosy i nie jestem już w stanie nad wanną ich umyć,bo za bardzo mnie wtedy plecy bolą i nie daje rady.Myję je jak się kąpię i pomagam sobie słuchawką od prysznica,na szczęście mamy dużą wannę,więc daję radę 🙂
Całe szczęście,bo muszę myć co 2 dni 😞

• Mamusia
Kurcze a mnie denerwuje właśnie takie mycie bo włosy strasznie się kleją do ciała. Wczoraj się normalnie wkurzyłam bo nie przepuszczałam ze będę miał kiedykolwiek kłopot z myciem włosów, nawet jak miałam za kolana nie było problemu a teraz masz. Uroki ciąży. O wiązaniu butów i goleniu bikini już nawet nie chce myśleć.