Skocz do zawartości

Dolegliwosci w Ciąży... | Forum o ciąży

Asnet

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Witam babeczki piszcie jakie przechodzicie lub przechodzilyscie dolegliwosci w ciazy 🙂))
Ja od samego poczatku to mialam bole po prawej stronie w okolicy watroby potem kolki jelitowe 🙂 nastepnie dretwienia rak ust i jezyka , czasami wystepowaly bole brzucha sypnely mi sie zeby ale juz wyleczone no i to chyba bylo by wszystko :P
[color=#FF0000][/color]

• Mamusia
Depresja w początkowych miesiącach ale jakieś fizyczne dolegliwości to dopiero ostatnio zauważyłam jak brzuszek urósł trochę. Kolka łapie, mrowienie i drętwienie w palcach prawej ręki i nóg, ssanie w żołądku rano no i znienawiedzone przeze mnie duszności, jak ja tego nie lubię. Zęby na szczęście mam całe, do wynalazku cudownego chodzę bez problemów a pije do 3 szklanek kakao dziennie i o dziwo nie siusiam za często nawet nie wiem czy to dobrze. Generalnie, nie jest tak źle jak myślałam 😉

• Mamusia
Madziaaa25 ja sie bardzo ciesze ze wkoncu ktos kto ma bole watrobowe ;D nie to zebym sie cieszyla ze ty masz ale porownac zzawsze mozna 🙂 i to ze jestes nowa to nadrobisz zaleglosci 🙂)) raz dwa ta stronke mozna obcykac 😁

• Mamusia
o kurcze to co sie z twoja watroba dzieje ??? Biedna kurcze ale cos powaznego ??? Mnie to tylko pobolewala ale to obciazenie przez ciaze bylo na poaczatku mialam tylko Alat powiekszony teraz juz jest wszystko w normie naweet na aspat zrobilam i na ggtp badania i wszystko ok 🙂

• Mamusia
mi wzrosla 4kg od poczatku ale zobaczymy jak bedzie dalej :P hehe najbardziej mnie to przeraza ze tam gdzie dzidzia jest porobily mi sie rozstepy a smaruje dzien w dzien kremem 😁 fak faktem sa malutkie ale to dopiero 21 tydzien 😁 to co dopiero bedzie pozniej :P