Skocz do zawartości

LISTOPAD 2010 | Forum o ciąży

anka888

Rekomendowane odpowiedzi

no mi już zaczynaja cierpnać nogi co wieczór tak mam...nie mogę sobie dla nich znaleźć miejsca, do tego ten upał...zauważyłam też ze już puchną mi nogi 😲

• Odpowiedzi 16,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• iwonka1

1891

• magda123

3961

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

tęsknię za moją Melcią, jest u babci na wakacjach...dzwonię kilka razy a i tak mi jej strasznie brakuje 🤨 ,nie wiem czy kiedykolwiek przetnę tą pępowinę...hehe

mi na szczęście jeszcze nie puchną.. ale jak sobie przypomnę jakie miałam w pierwszej ciąży to masakra:/ teraz nawet na łydkach mam lekkie rozstępy:/ mam nadzieję, że pogoda się ustabilizuje i przetrwamy do listopada nie zamieniając się w te pulchniaczki;p

Iwonka ja nie pamiętam co robiłam ale jak leżysz to ułóż sobie coś, żeby nogi mieć podniesione do góry 😉 a męża namów, żeby Ci porządny masaż zrobił (ja dzwoniłam po siostrę - fizjoterapeutka;p) i powiem Ci, że po takim dobrze zrobionym masażu to nawet kilka dni mi nie puchły i nie cierpły 😉

Dzień Dobry Dziewczynki 😉 tak z samego rana 😉 Ja się pewnie będę przewijać w ciągu dnia bo w pracy jestem więc jak coś wzywać mnie telepatycznie;D hehe

Emilko to super! Dzidziuś niech rośnie zdrowo 😉 U mnie Mateuszek tak jak pisałam też potrafi się nawet 3 dni nie ruszać;p ale to się zmienia - teraz czuję go coraz cześciej i coraz mocniej;D

Iwonko co do samopoczucia to hm... nie wyspana jestem 😞 Kuba jakoś niespokojnie w nocy spał i oczywiście do lulania musiała być mama... No i rano wypiłam herbatkę i nie wiem czemu ale niedobrze mi trochę.. mam nadzieje, że się poprawi bo przy takim upale nudności są jeszcze mniej przyjemne...

A Ty jak się czujesz?? 😉

cześć dziewczynki 🙂
Emillko bardzo się cieszę ze wszystko dobrze, nawet nie wiesz jak się tym przejęłam... 🥴Może taka natura maluszka że nie chce mamusi za bardzo ukopać 😜
moja malutka znów od rana wojuje w brzuchu, zauważyłam że nawet w nocy gdy wstaję do łazienki to Ona też nie śpi hehe..
ktoś mi powioedział abym zapamiętała godziny o których wstaję bo po porodzie dziecko też tak będzie się budzić... 😉 traktuję to z przymrużeniem oka ale kto wie....

no to gratulejszyn Madzia- kolejny chłopak wśród listopadówek 😉 cieszę się żę wszystko dobrze 🙂
Emilka ja nie miałam tego USG i raczej nie będę mieć... 😞 chodzę prywatnie i moj lekarz robi mi co miesiac normalne usg dlatego nie mam potrzeby wydawania dodatkowo kasy 🙂

Ooo 😉 Madzia to gratulacje;D witamy kolejnego chłopaczka;D
Emilko ja tez nie miałam tego usg i raczej nie będę;( trochę to kosztuje, poza tym musiałabym się umawiać do krk a nawet czasu, żeby pojechać bym nie miała.. Ale dziewczyny z października miały to usg i bardzo sobie chwalą 😉 Mówiły, że niesamowite przeżycie, że wszystko tak dokładnie widać 😉

AAA Iwonaa z tym budzeniem się to pic na wodę;p bo ja się budziłam w ciąży z Kubą często i na długo a on raczej przesypia noce 😉 ostatnio tylko głodomór na jedzenie wstajemy;D ale nijak ma się jego wstawanie do mojego;p hehe

na pewno niesamowite uczucie zobaczyć takie maleństwo, 🤪 ciekawe czy już byłoby widać do kogo będzie podobne hehe 😁
coś kiepsko się dzisiaj czuję, boli mnie głowa i jest mi niedobrze... 🥴