Skocz do zawartości

LISTOPAD 2010 | Forum o ciąży

anka888

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• iwonka1

1891

• magda123

3961

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

cześć kobietki 🙂 widzę,że forum pracuje od rana pełną parą 😜 hehe
Dziś w nocy moja mała pociecha chyba nic nie spała a ja z nią...cały czas skakała w brzuchu-za to teraz śpi 😁
Moje starsze dziecko wróciło z wakacji więc juz nie mam komputera tylko dla siebie i będę rzadziej ....do tego dziś u nas deszcz wiec zostało siedzenie w domu 😞
Miłego dnia Wszystkim życzę 🙂

a właśnie dziewczynki widziałyście mój brzuch? wygląda jak na prawie 5-mc? wydaje mi się że mały w porównaniu ze zdjęciami dziewczyn
rozchodzi mi się gdzieś po kościach a na koniec jak wywali to się nie pozbieram po tych rozstępach.... 😁

• Mamusia
witam dziewczyny ja mam co miesiac usg zwykly a 13 lipca mam usg 3d zeby dowiedziec kto siedzi u mamy brzuszka. wiem ze biora strasznie po 200 zl a ja dzieki moja siostra mi polecila i kosztuje 150 zl. ja czuje ze to bedzie dziewczynka. zobaczymy co powie usg 🙂

• Mamusia
jeżeli chodzi o ciuszki dla maleństwa to nic nie kupuje nie dla tego ,że jestem przesądna po prostu mam większość ubranek po Angelce i nie są tylko różowe 🙂więc się nadadzą dla chłopca 🙂Choć muszę je posegregować a nie chce mi się na razie 😜

Dorotka - a mnie się wydaje, że na zdj widać jak dzidzia leży;D nie tylko główkę;p
A ja będę mieć za tydz 4 usg 😉
Cholera.. nie urwę się z tego szkolenia..;( musze być i już;( zasnę tam.. teraz przerwa.. jeszcze 5 min i znowu;(

A właśnie - a propo odczuć - Ja byłam przekonana, ze będę miała dziewczynkę 😉 i na słodkie mnie ciągnęło (dalej ciągnie;p) i tak się czułam jak podobno na dziewczynkę.. nawet mówiłam do brzucha Jolciu;p a tu? Mateuszek;D

tzn. jedyna na razie chłopaki rządzą 😆
Nikusia gdybym miała możliwość też tak z czystej ciekawosci poszłabym na to usg ale przede wszystkim u nas takiego nie ma a najbliższe jest chyba w Krakowie ...

Iwonka - u mnie Kuba był nieplanowany 😉 Mateuszek.. hmm.. rozmawialiśmy o tym, że chcemy mieć drugie dziecko już całkiem powaznie i dlatego zabezpieczeniem nie bardzo się interesowaliśmy;p;p Dlatego ciąża nie była zaskoczeniem dla nas;D aczkolwiek nie wiedzieliśmy, że wyjdzie tak szybko;D A.. i znam datę zapłodnienia jednego i drugiego dziecka;D wiem i już;p;p hehe

• Mamusia
moje dzieci są zaplanowane ,przy pierwszej ciąży pracowałam .A że dużo przegapiłam rzeczy ,których się moje dziecko nowych nauczyło powiedziałam sobie ,że nie będę pracować .I teraz jestem w drugi raz w ciąży i siedzę sobie w domku i wychowuję na razie jedno dziecko 🙂

• Mamusia
faktycznie wiekszość dziwczyn na tym forum spodziewa sie chlopaczków i to jest dla mnie zaskoczenie bo w moim kregu znajomych ciagle rodza sie dziewczynki i zaden chlopiec, no powiedzmy 1 na 10, nawet zaczelam sie matrwic co te dziewuszki jak dorosna zrobia, beda sie bily o chlopów, koniec śiata 🙂