Skocz do zawartości

LISTOPAD 2010 | Forum o ciąży

anka888

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• iwonka1

1891

• magda123

3961

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
też sie zgadzam ale to moja pierwsza ciaza i myslalam ze jest tak jak mowia, z tymi kaprysami tez jest cos nie tak, mnie sie wydaje ze zachowuje sie jak przed ciaza, no moze troche na poczatku bylam rozchwiana ale to dlatego ze zachodzily w moim organizmie zmiany z ktorymi nie dawalam sobie rady, moj pierwszy raz w koncu 🙂 i te nudnosci

• Mamusia
Co do zachcianek też ich nie mam.
Arbuza uwielbiam! i właśnie jem.
Czereśni sporo zjadłam w tym roku już . Miałam na nie ochotę ale to żadna mi zachcianka bo uwielbiam owoce.
A co do bananów na początku ciąży od nich miałam czkawkę ! Dziwne co?
I po kurczaczku z KFC tez mam czkawkę. 🙃

• Mamusia
Też uwielbiam arbuza mmmmmm pycha czereśnie jadłam raz dlatego ze po nichbrzuch mnie bolał i nie mogłam sie no wiecie co 😁 wiec zrezygnowałam z czeresni za to dużooo truskawek zjadłam w tym roku robiłam sobie ze śmietana pycha 😜 owoce tez lubie ale jak zaszłam w ciaze jem ich mnustwo a witaminki kobietki bierzecie>>???? 🙂

Pati ja tak biorę witaminki, że od początku ciąży nawet opakowania nie zużyłam:/ nie lubię tabletek i łatwo przychodzi mi zapomnienie o nich.. dlatego też szamam owocki;D chociaż w ten sposób sobie odbiję;D

kwas foliowy teoretycznie mam w tym co powinnam brać.. Uwierz Pati, że ja mam przecudowne zdolności i potrafię się miniaturową tabletką zadławić;p

e już niedługo 😉 teraz to już zleci;D ani się nie obejrzysz a już będziesz za nim biegała;p
Ja dopiero co Kubę urodziłam (wydaje się jakby to wczoraj było;p) a tu się nie mogę nadziwić jaki on już duży;D i pomyśleć, że jeszcze chwila i dwóch będzie;D

Pati na pytanie o szpinak powiem Ci tak jak mój mąż zawsze mi mówi: "tego oczywiście nie bo to za zdrowe;p" Niestety nie lubię większości rzeczy z których mogłabym witaminy czerpać... lepiej mi wchodzi takie "byle co":p