Skocz do zawartości

LISTOPAD 2010 | Forum o ciąży

anka888

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• iwonka1

1891

• magda123

3961

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

hej dziewczyny! już jestem byłam na zakupach z córcią a raczej córciami... 🙂 😁
coś strasznego po prostu myślałam że nie dojdę do domu... 🥴 chciałam też umówić wizytę w przychodni ale nic z tego nie wyszło bo nie było tej od rejestracji a ta na zastępstwie nic nie wiedziała...szok tak to jest u nas dlatego wolę prywatnie 😉

co do nocnego wstawania to w zależności od tego o której się położę wstaję2-3 razy a bywało ze więcej dlatego nie piję dużo na noc 🙂 ale weź tu nie pij w taki upał 🥴

nic się nie martw Iwcia dziś będziesz na usg to zobaczysz ze wszystko w porządeczku 🙂
trzeba myśleć pozytywnie a te skurcze (bóle) to pewnie przez zmęczenie powinnaś poleżeć

I napisz koniecznie czy poznałaś płeć! jestem bardzo ciekawa czy ktoś do mnie dołączy ,czy znów będzie mały facecik 😜

Cześc dziewuszki! 😉 Widzę, że od rana aktywne;D
A ja dopiero teraz chwilkę mam 😉 wczoraj byliśmy z moim tatą u jego rodzinki 😉 Kub wreszcie miał kontakt z rówieśnikami (są tam 2 dziewczynki 3 tyg młodsze od niego, półroczny chłopiec i kilkoro trochę starszych dzieci 🙂)
A dzisiaj od rana 🙃 wyobraźcie sobie Kuba zrobił mi pobudkę o 9.50;D więc to u nas jest dziś porankiem;p wybyliśmy na miasto;D pozałatwiać parę spraw i kupić coś do jedzenia.. Upał jak w ten czas..:/ Zrobiłam Kubkowi obiad, mężusiowi sos do spaghetti (udało mi się bez słoiczka za to z pomidorów;D) i teraz uśpiłam młodego więc mam chwilę dla siebie;D

A Mateuszek w dzień ostatnio taki spokojny.. pewno nie lubi upałów. Jak mamusia;p Za to w nocy można go poczuć 😉 Nawet mój mi mówił, że jak się w nocy przytulił i położył mi rękę na brzuszku to go czuł bardzo wyraźnie;D

A.. i zazdrości Kuby ciąg dalszy.. wprawdzie tata już może go uśpić ale do mamy nikt się nie może przytulać. Tata też;p

Co tam u Was??

• Mamusia
Iwonko mnie tez pobolewa nie jestes sama to jest tak zwana kolka jezeli masz ja często i przez długi czas to poprostu wez nospe nie gwarantuje ze ci pomoze ale moze jednak 🙂nie przejmuj sie na zapas 🙂 co tu taka cisza kobietki jutro mam wizyte zobacze moje dzieciątko 🙂

kobitki! ale jaja 😲 mojej Amelce coś odbiło 😮 obraziła się na mnie bo... przytuliłam tatusia i pocałowałam a nie ją!!!! 😲 jestem w szoku,nigdy jej o to nie chodziło!!!!!!!! spytałam co ona na to, jak będzie Paulinka przecież też będę ją nosić, przytulać ,całować ? powiedziała że też będzie zazdrosna 🤢 ,a przecież już się umawiałyśmy....i masz babo placek 🥴 nie będzie łatwo z początku...

p.s czuję w tym udział mojej kochanej teściowej...zaczyna mi dziecko przerabiać.... 😠

tak podejrzewam bo to ona nie mówiła inaczej jak tylko że Amelka będzie miec brata ,i do tej pory tak mówi...że lekarz się myli (dlatego moje dziecko było takie rozczarowane siostrą) mówi też że jak będzie malutkie to tylko nim się mama będzie zajmować i takie tam....
a na dziecko można łatwo wpłynąć... ale nie mogę jej też zamknąć przed światem 🤨

Madzia nie mam powodu by sie obrażać, też nie toleruję takiego zachowania, a to się dzieje nagminnie 🥴 ale jestem już przyzwyczajona, na nic gadanie, to taki człowiek że i tak zrobi po swojemu...niestety 😠

cały czas jej to mówię 😎,na przekór wszelkiemu gadaniu Melka się przekona ,już przytula sie do brzunia i całuje siostrę 🙂 musi być dobrze: 😆

u mnie pomiędzy mną a jedną siostrą jest różnica 7 lat ,z drugą 5 lat i też się z nimi dogaduję świetnie, fajnie mieć takie starsze siostry..tylko one ze mną miały przerąbane bo jak chciały gdzieś iść z koleżankami to im się to małe zawsze przyplątało hehe i chciałam wszędzie z nimi chodzić 😁