Skocz do zawartości

LISTOPAD 2010 | Forum o ciąży

anka888

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• iwonka1

1891

• magda123

3961

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

No właśnie nie w tym przypadku.. ich ulubionym zajęciem podczas odwożenia ich jest pokazywanie co kierowca robi nie tak i jak powinien to zrobic inaczej;p i to mnie najbardziej przeraża;p

no ja też dziewczyny już dziś pisałam,ze zrobiłam się znowu płaczliwa i rozdrażniona o byle co 😞
Gosia nie martw się i zacznij od razu jeździć jak dostaniesz prawko bo potem będzie Ci trudniej ,mój np po alkoholu boi sie ze mną jeździć bo twierdzi że za szybko jeżdżę 😉 choć jadę tak jak zwykle 😁

Iwonaa napisał(a):
a ja potrzebuję spokoju....i kasy aby nie martwić się że braknie...przed nami spore wydatki dopiero w sierpniu można spokojnie odetchnąć 🤔

Iwonka.. o pieniądzach to ja nawet nie myślę.. tyle do zrobienia 😞 nie wiem skąd na to wszystko weźmiemy kasę.. 😞

ale przyznajcie że jednak pieniądze poprawiają humor wbrew powiedzeniu "że nie daja szczęscia" a jak ich nie ma to człowiek zły i przybity chodzi... 😜

wiecie co dziewczyny ten mój maluch to mnie teraz gdzieś tam na dole kopie ,jakby w szyjkę...aż zaboli...nie wiem czy tak powinno być, wydaje mi się ze za nisko....z drugiej strony to ma jeszcze miejsce wiec może się kręci.......co myślicie?

Nic się Iwona nie martw 😉 Mi się przez pół ciaży wydawało, że mnie w szyjkę kopie;p pewno kopał.. I teraz też mam czasem takie wrażenie 😉 Ma się gdzie wiercić więc się wierci na zapas się nie martw. A jak Ci nie daje spokoju to zapytaj gin 😉

dzięki za słowa otuchy 🙂 u mnie było położenie podłużne główkowe ale myślę, że dzidziuś może się kręcić jeszcze ...niech sobie tam bryka póki ma miejsce... 😁
też się kładę spać spokojnej nocy dziewczyny 🙂

• Mamusia
cześć dziewczyny
jestem po usg, jednak przeczucie mnie myliło, bedzie dziewczynka 🙂 lekarz oczywiscie nie jest pewny w 100% ale raczej tak, dziwnie sie ta mała ułożyła bo poprzecznie i cięzko było ją zbadać bo bardzo nisko leży a w dodatku poprzecznie. Ale wszystko jest wporządku, dobrze sie rozwija, jeszcze ma czas na zmiane pozycji.

• Mamusia
co do bóli brzuszka, to lekarz powiedział że jest ok, jezeli brzuszek bolal by kilka razy dziennie to wtedy mozna sie martwic a jezeli raz czy dwa to nic takiego. Mnie pobolewa moze dlatego ze mala jest bardzo nisko i uciska mi na pecherz, jajniki i inne przydatki kobiece 🙂

no hej moja imienniczko 🙂 byłam tu już wcześniej ale chyba jeszcze Cię nie było...umierałam z ciekawości Kogo tam nosisz pod sercem- a tu panienka 🤪 no super, oby tylko wszystko było dobrze do końca -to jest najważniejsze 🙂
a i jeszcze wszystko może się zmienić, chyba ze już na 100% widzi....