Skocz do zawartości

LISTOPAD 2010 | Forum o ciąży

anka888

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• iwonka1

1891

• magda123

3961

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

to super tym bardziej ,ze dołączyłaby kolejna dziewczynka do listopadowych dzieciaczków w których przewagę mają chłopcy 🙂 mnie już lekarz potwierdził 2 razy więc nie mam wątpliwości 🙂
co do upałów to strasznie je znoszę ,coraz bardziej odczuwam skutki tej pogody w postaci zawrotów głowy i duszności...aż martwię się czy wszystko jest ok 🥴
ale malutka buszuje w brzuszku więc chyba nic się nie dzieje złego.... 😉

trochę urósł ale minimalnie ,ja za to cała "rosnę" rozkłada mi się wszędzie równiutko a brzuszek to raczej na okrągło 😜
dziś nawet jedna znajoma mi powiedziała że brzucha to nie mam ale widać ze przytyłam... 😜
to niesprawiedliwe zazdroszczę mamuśkom którym rośnie tylko brzuszek a sylwetka właściwie sie niewiele zmienia 😁

dziewczyny nasze niunie śpią jak sie ruszamy bo wtedy ich kołyszemy w brzuszkach a jak siądziemy spokojnie lub leżymy wtedy mniej śpią i brykają 😁 skądś to słyszałam i mogę potwierdzić ,ja tak czuje:P

Pewnie ze najważniejsze aby dziecko było zdrowe ,będziemy je kochać bez względu na płeć , nasz wygląd i kilogramy też odchodzą na dalszy plan a przynajmniej powinny odejść 😉

moje to mi bryka nawet w nocy ,ja się budzę, czy idę do łazienki a ten nocny marek figluje 😁
gorzej jak tak nie będzie sypiała po narodzinach hehe 😁

no panowie są tacy odważni w życiu i w ogóle....a taki mały człowiek potrafi wzbudzić w nich takie emocje 🙂 dostrzegaja chyba istotę ciąży i życia ,fajnie że był z Tobą na takim badaniu 🙂