Skocz do zawartości

LISTOPAD 2010 | Forum o ciąży

anka888

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• iwonka1

1891

• magda123

3961

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Kochane ja to się nawet nie zastanawiam z czym bądź na czym ten arbuz ale dalej mnie do niego ciągnie;D
Klaudia masz ode mnie oklask;p bo mi się Twój suwaczek podoba 😁
Też bym strój ubrała mi na słońce ale niestety.. takowego nie posiadam i jakoś nie mogę się zebrać, żeby kupić;p a w ogóle to robiłam sałatkę i trafiłam na wyjątkowo wredną i ostrą cebulę.. fe jak mnie oczy pieką..

jesteście mamuśki w ogóle?? 😁

• Mamusia
co tam mamuśki? jak wam mija dzionek? Gosiu dziękuje za oklaski 😁 suwak musiałam w końcu znaleść odpowiedni bo tez chciałam mieć hehehe zazdrośc mnie zżerała jak wy macie a ja nie hehehe 🙂 no i dopiełam 😁 yyy a ja jestem własnie po kąpieli 🙂 i wam współczuje duchoty... u nas przyjemnie chlodno jest 🙂

Klaudia.. a mogę sobie też taki zrobić 😁 (jak mi się będzie chciało;p) bo mi się strasnie spodobał;p;p

masakra... czeka mnie mycie garów po obiedzie - obiadu dla mnie brakło a myć muszę ja;p

• Mamusia
jasne!
przciez nigdzie nie jest podpisane " nie kopiowac to wlasność Klaudii" hehe jak chcesz to zrób sobie taki sam 😉 oj biedna musisz zmywac po obiedzie ... i na dodatek dla Ciebie zabrakło! no no! nieładnie! ja od niedawna mam w koncu zmywarke ale tak to tez miałam problem bo co dopiero sie przeprowadzilismy a nawet kuchni nie mam wiec musiałam myc w łazience 😁 ale teraz juz zakupilismy zmywarke i mnie wyrecza ale kuchni nadal nie mam:/ brak kasy.

no my zmywarkę planujemy (kaprys teściowej 😁) ale chcemy ją kupić razem z wyremontowaniem kuchni.. bo tak to nie ma sensu - nie ma jej gdzie włożyć, a jak będziemy wszystko zmieniać to się rozplanuje 😉

A co do obiadu, brakło bo brat, któremu zawsze coś nie pasuje ostatnio lubi się u nas niezapowiedzianie stołować;p;p hehe 😉 Arbuzem się w sumie najadłam 😁

A i przynajmniej nie musiałam gotować - obrałam tylko ziemniaki i sałatkę bo resztę zrobiła teściowa 😁 czasem mam jej po dziurki w nosie ale jak wyjedzie i muszę sama gotować to mnie coś trafia;p;p na szczęście wczoraj wróciła 😁

Ja też czasem wytrzymać nie mogę, ale nie mam innego wyjścia więc jakoś trzeba sobie radzić 😉 A nie da się ukryć jest pomoc z jej strony 😉 chociaż czasem wolałabym na swoim...
gary umyte 😉 jeszcze muszę coś na obiad dla Kubka zrobić bo jak się obudzi to będzie głodny 😉

Czyli taki standard jak się mieszka razem 😉

pogoda się nam zmieniła.. pierze tak deszczem, że masakra.. grzmi a do tego jeszcze gard był.. a ja do baseniku chciałam;p