Skocz do zawartości

LISTOPAD 2010 | Forum o ciąży

anka888

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• iwonka1

1891

• magda123

3961

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Ja pierdole... ale mam mądrą sąsiadkę:/ aż słabo.. Dziopa ma 19 lat - rok temu w październiku urodziła córeczkę (wcześniak bo dziewczyna się ściskała, żeby ukryć ciążę). Właśnie patrzę w okno a jej młodszy o 3 lata brat odwoził ją gdzieś skuterem. 1 - obydwoje bez kasków, 2 - dziewczyna trzymała na rękach swoją córeczkę (!). No kurwa debilka!! Sorry za słowa ale głupota ludzka to aż boli.. że ją wożą na rękach, bez fotelika w samochodzie to już widziałam.. ale, że nawet na skuter tak biorą?? masakra...

• Mamusia
Kochane... jaka jest u Was pogoda? bo u nas znów ulewa się zapowiada...

Aaaaa!!! zapomniałam Wam napisać... Daria zrobiła dziś pierwsze 3 kroczki zupełnie sama 😁 😁 fakt, że poleciała na rączki, ale ważne, że już się puszcza 🙂 i potrafi chodzić przy ścianie 😉

hejka dziewczynki 🙂
pewnie już smacznie śpicie a ja dopiero znalazłam chwilę by nadrobić wszystkie strony bo miałam zepsutą klawiaturę i dopiero dzisiaj ją zakupiłam przy okazji badań...
właśnie! piłam dziś tą paskudna glukozę mam nadzieję,ze test dobrze wyjdzie... 🥴
w szpitalu miałam też usg, nie wiele tam widać, toi nie to samo co prywatnie-pokaze wszystko i w ogóle ,tylko rach, ciach i następna....,dowiedziałam się tylko, że wszystko dobrze, małej nic nie urosło...hehe 😁 a waży już prawie 1 kg 🙂 🙂 i coś nowego: znajduje się teraz w położeniu miednicowym 😲 mam nadzieję,że się jednak obróci bo za nic nie chcę tej cesarki 😞
do tej pory była w podłużnym główkowym a tu dzisiaj taka niespodzianka 🥴
ja byłam z pośladkowego ,mama sporo się ze mną umęczyła...ale dawniej to były inne czasy i nie robili cc tylko kazali rodzić...
może jutro znajdę trochę wolnego czasu na kompa,spijcie dobrze 🙂
papa

magda123 napisał(a):
Gocha na rebel tv jest wieczor z twoim zespołem Korn

Buu.. 😞 czemu nie wiem czy mam taki program? Czemu czytam to dzisiaj ?? 😞 mMagda nie mogłaś mi tego głośniej powiedzieć??:P Tak nie wiedziałam, że napisałaś w końcu coś sensownego i nie wpadałam tu wczoraj już jak wróciliśmy... buuu... będę płakać!;p

Iwonaa napisał(a):
hejka dziewczynki 🙂
pewnie już smacznie śpicie a ja dopiero znalazłam chwilę by nadrobić wszystkie strony bo miałam zepsutą klawiaturę i dopiero dzisiaj ją zakupiłam przy okazji badań...
właśnie! piłam dziś tą paskudna glukozę mam nadzieję,ze test dobrze wyjdzie... 🥴
w szpitalu miałam też usg, nie wiele tam widać, toi nie to samo co prywatnie-pokaze wszystko i w ogóle ,tylko rach, ciach i następna....,dowiedziałam się tylko, że wszystko dobrze, małej nic nie urosło...hehe 😁 a waży już prawie 1 kg 🙂 🙂 i coś nowego: znajduje się teraz w położeniu miednicowym 😲 mam nadzieję,że się jednak obróci bo za nic nie chcę tej cesarki 😞
do tej pory była w podłużnym główkowym a tu dzisiaj taka niespodzianka 🥴
ja byłam z pośladkowego ,mama sporo się ze mną umęczyła...ale dawniej to były inne czasy i nie robili cc tylko kazali rodzić...
może jutro znajdę trochę wolnego czasu na kompa,spijcie dobrze 🙂
papa

Iwonka to kawał baby Ci rośnie! 😉 Ja się aż boję jaki mój jest duży - nie mogę się jutra doczekać 😁
a tak swoją drogą to ciotka pielęgniarka wraz z pewnymi panami ginekologami stwierdzili, że dzieci rodzą się teraz takie duże od nadmiaru witamin, którymi nas lekarze faszerują... Ja w sumie ich nie biorę, no ale my z Grześkiem do najmniejszych nie należymy więc i tak predyspozycję na duże dziecko są;p;p

A co do położenia - Iwonka mała się jeszcze tyle razy przekręci, że nie ma się co stresować na zapas 😉 Na pewno obróci się jak trzeba! 😉

A w ogóle to co tu wczoraj tak cicho było?? Nic dziewczyny ostatnio nie zaglądają 😞

cześć brzunie 🙂 moja Melka jeszcze śpi więc mam chwilkę by tu zajrzeć zanim zrobię jej śniadanie 😉
też mam nadzieje ze malutka się mi przekręci bo teraz czasem czuję takie ruchy jakby to robiła non stop, tak bryka 😁
jak początek dnia u Was? właśnie przeczytałam jak mi jeden znajomy na nk napisał,że "chyba najwyższa pora przejsć na dietkę" 😮 no chyba chory jest 😲

Madzia ja tak miałam wczoraj na usg, przyszedł dziadek i się wpychał aż mu pielęgniarka powiedziała,że to jest "inny" lekarz...ten od jamy brzusznej będzie później...widzi kobiety w ciąży a i tak się pacha bo przecież takiemu się najbardziej do domu spieszy...zero wyrozumiałości
ale za to w sklepie ekspedientka wywołała mnie z długiej kolejki i obsłużyła 🤪 poczułam się trochę dziwnie.... ale też wyjątkowo 😁
dobrze,że są jeszcze tacy ludzie bo kiedyś jak koleżanka zajeła mi kolejkę w biedronce to facet na mnie nakrzyczał ,ze sie wpycham wiec grzecznie przeprosiłam i poszłam na koniec, nie pomogło że koleżanka go zwyzywała ze ja jestem w ciąży....bo on na to "co mnie to obchodzi"
wytworzyła się niezła awantura pomiędzy nimi 🤢