Skocz do zawartości

LISTOPAD 2010 | Forum o ciąży

anka888

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• iwonka1

1891

• magda123

3961

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Jesteście?? Ja wpadam to Wy znikacie...
miałam trochę przejść z Kubkiem.. jakby było mało to mi się w wannie jeszcze poślizgnął.. tak skacze w wodzie.. oczywiście do spania musiałam ululać (ale to dlatego, że po tych przejściach nie chciałam go odkładać tak od) . Przytulił się tak mocno, że myślałam, że nie uda mi się go odłożyć..

No jutro trochę odpocznę bo wzięłam sobie siostrę 😉 Więc ona trochę za Kubkiem pobiega (Kub strasznie lubi ciotki więc przynajmniej mam pewność, że będzie się chciał bawić 😉). Mam jutro wizytę u gin i nie wiem na którą pójdę, a teściowa też się wybiera na jakieś badania więc opiekunkę musiałam załatwić 😁

w pracy... Teraz go nie ciągnę bo do tego lekarza jest strasznie dużo babek a usg robi przy wizycie więc nie chcę przedłużać..
Wcześniej umawiałam się osobno na usg więc Grzesiek jeździł ze mną (no i musieliśmy jechać do szpitala 30 km) teraz mam na miejscu no i mogę już pojechać sama;p więc mój nie musi się zwalniać przynajmniej.. bo pewnie by chciał..

• Mamusia
Cześć mamuśki 😘
Co tam u was? Jak maleństwa?

U nas zrobiła sie ładna pogoda.
dzisiaj jedziemy do lekarza. Mały już jest pewnie duży 🙂 jestem z tego powodu szczęśliwa.
Pokój wkońcu zrobiony na tip top- właściwie Marcin musi jeszcze pomalować kawałek ściany bo jego chrześniaczka wczoraj wparowała i są ślady od paluszkow 😉 no ale takie są dzieci.