Skocz do zawartości

LISTOPAD 2010 | Forum o ciąży

anka888

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• iwonka1

1891

• magda123

3961

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

w sumie to my możemy rodzić razem Madzia jest dwa dni różnicy w terminie, ciekawe która pierwsza?
ostatnio nawet się zastanawiałam która z nas listopadówek pierwsza wyskoczy 🙂

sterować to zapewniać im krótszy dzień. codziennie od 18 są zaciemniane (zakrywane czarno-białą folią pod którą mają noc) (bo one rosną i rozkwitają w nocy) a otwierane rano o 8 i tak do 1 października....
jest obowiązek bo trzeba tego dopilnować ....

sterować to zapewniać im krótszy dzień. codziennie od 18 są zaciemniane (zakrywane czarno-białą folią pod którą mają noc) (bo one rosną i rozkwitają w nocy) a otwierane rano o 8 i tak do 1 października....
jest obowiązek bo trzeba tego dopilnować ....

dziewczyny przepraszam ze sie wcinam w rozmowę, ale chcę napisać tylko do Gosi2301 że jest mi bardzo przykro...sama jestem aniołkową mamusią, tylko mojemu maleństwu nie dane było przyjsć na świat... 😞

gosia2301 napisał(a):
Iwonko mój aniołek urodził się w 24 tygodniu to znaczy zmarł w brzuszku ale urodzić musiałam 😞 mnie też jest bardzo przykro światełko dla naszych aniołków[*] dopóki mnie to nie spotkało nawet nie zdawałam sobie sprawy ile kobiet przeżyło taka tragedię 😞

jest nas wiele Gosiu....

magda123 napisał(a):
o kurczę a to nie mogli ci usunąć jak wiedzieli ,że zmarło?? nawet nie umiem sobie tego wyobrazić co ty przeżyłaś rodząc 😞 😞

nie Madzia od 22 tyg wywołują sztuczny poród, nie mogą usunąć bo może wdać się zakażenie, musisz urodzić....to straszne 😞