Skocz do zawartości

LISTOPAD 2010 | Forum o ciąży

anka888

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• iwonka1

1891

• magda123

3961

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

cześć moje panie 🙂 czy ja będe mieć kiedyś czas by tu z Wami dłużej popisać? dzisiaj dokończyłam sobie sprzątanie kuchni ,tak generalnie wysprzątałam w segmencie, wymyłam sobie całe szkliwo...i jeszcze łazienke na błysk wyszorowałam a potem podłogi sidoluxem ,to chyba wystarczy na jakiś czas 😉 teraz też nie posiedzę bo zaraz się zjawią goście którzy się zapowiedzieli, chciałam tylko napisać cośkolwiek do Was żeby nie było że mam to forum gdzieś 😜
bo wręcz przeciwnie uwielbiam z Wami gadać tylko niestety moja praca nie polega na siedzeniu za biurkiem przy kompie...bo trudno przy kwiatkach mieć kompa... 😁
Pati wiem ogólnie że biegunka w ciąży jest niebezpieczna, nie bierz nic bez konsultacji z lekarzem, najwyżej coś naturalnego np. jagody ,ja zawsze mam słoiczek jagód z cukrem od mamy 🙂

zwolnię Madzia od jutra 😜
ja mam taki głupi charakter że jak mi minie to znów się nie oszczędzam, ale z drugiej strony to pomyśl co by było gdybym zupełnie przestała się ruszać....byłoby już 24 kg 😁 😁 😁

Gosia co Ty opowiadasz jak z ostatnio dodanych zdjęć z imprezy Kuby widać ze Ci tylko brzuń rośnie, teraz masz za kim ganiać to już tak nie przytyjesz... 😉 ja też zauważyłam ze na szczęście teraz więcej sie ruszam to przynajmniej nie mam takich grubych nóg jak w ciąży z Amelką bo wtedy te ostatnie miesiące to była zima i cały czas siedziałam w domu...