Skocz do zawartości

LISTOPAD 2010 | Forum o ciąży

anka888

Rekomendowane odpowiedzi

kwiatki już mają pąki...mój musi sie sam o nie troszczyć a pracy ma że ho ho...teraz trzeba im te wszystkie"dzikie" pąki oberwać by wytworzył się jeden właściwy zapierdziel niemały trochę mi dziwnie tak siedzieć w domu jak wiem ze tam jestem potrzebna ale cóż SIŁA WYŻSZA 😉 😁

• Odpowiedzi 16,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• iwonka1

1891

• magda123

3961

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Iwonaa napisał(a):
NA DODATEK MAM DZIŚ TAKI APETYT ZE JUŻ SIĘ RUSZAĆ NIE MOGĘ 😁
to grzech się tak obżerać 😁

my w ciąży nie grzeszymy jedzeniem 😁 ja sie na weselu tak obżarłam i powiem szczerze ,że zjadłabym jeszcze raz to co było 😁 bo aż mi ślinka cieknie 😜

magda123 napisał(a):
siłą wyższą to nosisz pod serduszkiem 🙂 a mąż raz musi sobie dać radę bez ciebie 😁 a ty jedynie możesz go mobilizować i dyrygować 😁 co by mu razniej było 😁

no musi nie ma innego wyjścia, niech zobaczy co ja do tej pory zawsze robiłam 😁

magda123 napisał(a):
Iwonaa napisał(a):
NA DODATEK MAM DZIŚ TAKI APETYT ZE JUŻ SIĘ RUSZAĆ NIE MOGĘ 😁
to grzech się tak obżerać 😁

my w ciąży nie grzeszymy jedzeniem 😁 ja sie na weselu tak obżarłam i powiem szczerze ,że zjadłabym jeszcze raz to co było 😁 bo aż mi ślinka cieknie 😜

oj Madzia ja dzisiaj sama nie wiem co bym jadła, już zjadłam trochę bigosu, kawałek kurczaka, kopytka bo Melce specjalnie trochę zrobiłam, do tego słodycze 😮 aż się dziwię że tyle od rana pomieścilam a jeszcze chodzą za mną orzeszki w czekoladzie...haha 😁 ale już raczej odpuszczę bo się boję na wagę stanąć 🤢

Tak bo im sie wydaje ze w domu to nie ma pracy, że samo się sprząta, gotuje,prasuje, dzieci się same sobą zajmują itd. 😉
nie no mój teraz nie narzeka nie mogę powiedzieć nie pozwala mi nic robić bo wie że miałby biedę gdybym wylądowała na oddziale, tak to przynajmniej ja się zajmuję Amelką i ma wszystko dopilnowane, rano ją do szkoły wyszykuje a tatuś tylko odprowadza 🙂
choć pewnie gdybym czuła się lepiej to nie odmowiłabym sobie porannego spacerku 😁

nie było mnie bo zeszłam dziecku z kompa bo gra w jakieś pet party czy coś tam... 😮
byliśmy Madzia wtedy w dino-świecie, fajnie tak pospacerować ,w sumie to Amelka z tatusiem więcej czasu spędzili w stacjonującym tam wesołym miasteczku niż wśród dinozaurów ale najważniejsze ze mała miała uciechę w ostatnią niedzielę wakacji 😉

• Mamusia
to dobrze ,że nie zawiodłaś dziecka bo nie ma nic gorszego od niedotrzymanego słowa 🤨 a my wczoraj Adziulce zrobiliśmy dzień wagarowicza i wzieliśmy ją do kina 🙂 na shreka 3d ale niestety to nie byl dobry pomysł ponieważ okulary były za duże na jej małą główke 😉

o fo fajnie! a na tym najnowszym byliście? moja marzy o tym shreku jak tylko będzie u nas to też trzeba ją zabrać, ale na razie nie jestem w ogóle na bieżąco co tam puszczaja..

• Mamusia
teraz cały czas leci w kinach 🙂 ale efekt słabiutki jak na 3d 😉 i bajka już bardziej dla starszych dzieciaków 🙂 i jest dosłownie kilka momentów śmiesznych 🙂 w zeszłym tygodniu byliśmy na "jak ukraść księżyc" i fajna bajka moja obejrzała z otwartą buzią uśmiechając się do ekranu 😁

magda123 napisał(a):
Iwonaa napisał(a):
dziecko na mnie krzyczy że sie nie znam bo to jest shrek forever ☺️
cześć PATI 🙂

hahaha niżej w poście napisałam co za shrek mało zorientowana jesteś 😁

to dlatego że do tej pory mało tv oglądałam i gdzieś mi umkły te wszystkie reklamy tego filmu 😁
a dziecko bajki na okrągło ogląda to bardziej na czasie jest 😉
mnie też teraz gdzieś zaczyna głowa boleć i spać mi się chce...a muszę dotrzymać do "szpilek na giewoncie" bo mnie zainteresował ten pierwszy odcinek 😉