Skocz do zawartości

LISTOPAD 2010 | Forum o ciąży

anka888

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• iwonka1

1891

• magda123

3961

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

dzisiaj mam zamiar ogladać tez ojca Mateusza, nigdy dotąd nie oglądałam ale widziałam urywek i będą nowe odcinki kręcone u nas w świętokrzyskim ,nawet w mojej rodzinnej miejscowosci na zamku Krzyżtopór dlatego z ciekawosci obejrzę 😉

• Mamusia
Iwonaa napisał(a):
dzisiaj mam zamiar ogladać tez ojca Mateusza, nigdy dotąd nie oglądałam ale widziałam urywek i będą nowe odcinki kręcone u nas w świętokrzyskim ,nawet w mojej rodzinnej miejscowosci na zamku Krzyżtopór dlatego z ciekawosci obejrzę 😉

Iwona to musisz teraz tam bardzo często przebywać to może cię w serialu zobaczę 😁

magda123 napisał(a):
Iwonaa napisał(a):

Iwona to musisz teraz tam bardzo często przebywać to może cię w serialu zobaczę 😁

haha Madzia niedoczekanie 😜 wiesz ile się usmiałam jak się dowiedziałam zę koleżanki za statystki robiły jak były kręcone tam sceny 😁 dlatego chce obejrzeć ,zobaczę jakie z nich aktorki 😁
tylko nie wiem w którym odcinku to będzie znajac siebie pewnie przeoczę bo nie zapamiętam kiedy ten film puszczaja albo mi Melka przełączy 🙂

Madzia88 teraz musisz wysoko chować laptopa bo jak się córcia obsługi nauczy to jeszcze zacznie za Ciebie na brzuszku pisać 😉 😁
a ja zaraz zbieram się na Majke 😉 oddaję kompa w ręce córci 😉

• Mamusia
Pati200 napisał(a):
przyznam sie ze tez oglądałam te filmy ale zrobiły sie strasznie nudne i beznadziejne rozumie ze moze być doo 100 odcinkow ale nie wlecze sie jak moda na sukces moze napiszecie mi ze to tez oglądacie to mi ręce opadna 😁 😁 😁 😁 😮

pati lepiej jak ręce opadną niż cycki 😁 😁