Skocz do zawartości

LISTOPAD 2010 | Forum o ciąży

anka888

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• iwonka1

1891

• magda123

3961

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Witam !

sprzedam ubranka i nie tylko po mojej córeczce urodzonej w listopadzie. ceny do uzgodnienia. zawsze mozna sie dogadać 🙂
http://picasaweb.google.pl/112642762168847547414/Ubranka03#

oraz leżaczek bujaczek http://picasaweb.google.pl/112642762168847547414/Ubranka03#5516426817778314770 również cena do uzgodnienia .

nr gg
20749246

Pati ja tak miałam dzisiaj.. i żeby się odmóżdżyć trochę i nie zastanawiać co jeszcze spisałam wszystko na kartce i za listą leciałam;p miałam utrudnienie bo Kubek cały dzień kursował ze mną ale dość się nawet udało 😉

cześć moje drogie forumowiczki 🙂)
pewnie już smacznie śpicie ale chciałam się z Wami podzielić moja radością po bardzo napiętym i niepewnym dniu ....
dopiero co wróciłam od gina,byłam umówiona na 19:45 a wyszłam z gabinetu o 22;50 😮 tak się przeciągnęło.....jak weszłam i zobaczyłam tą ilość babek to po prostu ręcę mi opadły.
na szczęście jestem tak zadowolona że mogłabym tam czekać jeszcze z dwie godziny na takie wieści 😉 bo okazało się ze wszystko dobrze z szyjką i z Malutka 😉 🤪 🤪
mam nadal brać nospe ,mała waży 1700 g i co najważniejsze ułożyła się już główką na dół, co dobrze rokuje dla mnie bo możliwe że jak wszystko dobrze pójdzie to unikne tak nie chcianej cesarki 😉 😁
a co do wagi to mam 15 kg na plusie 🤢 ale co tam potem będę się martwić pierdołami, dziś mogę góry przenosic 🤪 właśnie zjadłam późną kolację i sporą porcję krówek ciągutek 😜 😁 😁
całuję Was wszystkie mamuśki 😘 😘 😘
śpijcie dobrze 😘