Skocz do zawartości

LISTOPAD 2010 | Forum o ciąży

anka888

Rekomendowane odpowiedzi

kamusia1981 napisał(a):
GoGr napisał(a):
pokój jeszcze nie skończony.. bo czekam jeszcze aż mi przyślą 2 rzeczy... ale już bliżej niż dalej więc nie jest źle 😉
A powiedz jak tam z tą Twoją cesarką?? wyjaśniałaś coś z lekarzem??
Gosia we wtorek mam wizytę wiec zobaczymy...jeszcze z nim pogadam
  • a na co czekasz jeszcze???

JUtro albo w pon mają przyjść zasłonki i taka płyta, którą chcemy przykryć jedną ścianę, pomalować i naklejki nakleić 😉 Bo aktualnie boazeria jest.. a szkoda nam jej zrywać więc ją chcemy przykryć 😁

• Odpowiedzi 16,1 tys.
    • Utworzono
    • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• iwonka1

1891

• magda123

3961

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

magda123 napisał(a):
    kurde moja chyba znów bedzie chora 😉 jutro nie puszczę jej do przedszkola niech sobie pośpi i wygrzeję 🙂
    tak to jest jak dzieci chodzą do przedszkola moi też tak co chwile chorowali...masakra...ale co nic nie poradzisz rodzice puszczają zawsze chore dzieci 😞...Madzia za to sie też wyśpisz...ja musze wstac o 6:30 nie uśmiecha mi się to ..ale trzeba 😮 😮 😮 😮

magda123 napisał(a):
    no niby się wyśpię ale co z tego jak mam znów na leki wydać 😉 poproś swojego ,żeby ci pomasował krzyż 🙂
    no tak zawsze to jest wydatek i to nie mały!!!do tego mała biedna 😞sie męczy 😞...a jeśli chodzi o mojego to on właśnie odpoczywa o 20 wrócił z pracy i zaraz leci do drugiej na nocke więc nie mam nawet co marzyc 🙂)

• Mamusia
    kamusia1981 napisał(a):
    magda123 napisał(a):
    no niby się wyśpię ale co z tego jak mam znów na leki wydać 😉 poproś swojego ,żeby ci pomasował krzyż 🙂
    no tak zawsze to jest wydatek i to nie mały!!!do tego mała biedna 😞sie męczy 😞...a jeśli chodzi o mojego to on właśnie odpoczywa o 20 wrócił z pracy i zaraz leci do drugiej na nocke więc nie mam nawet co marzyc 🙂)

ojej a co on taki pracowity?? nie boisz sie ,że może być wykończony??

kamusia1981 napisał(a):
    magda123 napisał(a):

Kama ja mam to samo w domu.. mój wraca po 17 - szybko obiad i jedziemy załatwić co trzeba a na 22 do drugiej pracy.. i tak 10 dni w miesiącu..

pracowity to on jest...i przemęczony również...ja to bym chyba tak nie dała rady !!dlatego naprawde go podziwiam...na 12 idzie do gazowni,wraca o 20/ o 22,23 idzie na taksówke i jezdzi do 4,5,6 i tak w kółko...czasmi robi sobie wolne od taxi...to zależy jak chce to idzie jak nie to nie

GoGr napisał(a):
    kamusia1981 napisał(a):
    magda123 napisał(a):

Kama ja mam to samo w domu.. mój wraca po 17 - szybko obiad i jedziemy załatwić co trzeba a na 22 do drugiej pracy.. i tak 10 dni w miesiącu..
    tak naprawde to taki facet nie ma życia...wszystko zabiera robota...my przez to też,bo ich ciągle nie ma prawda

kamusia1981 napisał(a):
    tak naprawde to taki facet nie ma życia...wszystko zabiera robota...my przez to też,bo ich ciągle nie ma prawda

No niestety... a mojemu dyr nocki zawsze tak układa, że jak jest jakaś impreza albo coś ciekawszego to on ma na 22 do pracy i dupa zbita... A jak nie do pracy to po 3 nockach z rzędu jest zwyczajnie padnięty.. a nie ma kiedy odespać..

GoGr napisał(a):
    obżeram się właśnie goframi z dżemem;D i dopycham colą;p cholera ale miałam ciśnienie...;p;p 😁
    wyślij mi tu jednego 🙂)też z chęcią zjem 🙂...tylko ja to bym sobie bitą śmietaną go obsmarowała 😁 😁

kamusia1981 napisał(a):
    GoGr napisał(a):
    obżeram się właśnie goframi z dżemem;D i dopycham colą;p cholera ale miałam ciśnienie...;p;p 😁
    wyślij mi tu jednego 🙂)też z chęcią zjem 🙂...tylko ja to bym sobie bitą śmietaną go obsmarowała 😁 😁

Bitej śmietany (na szczęście;p) zapomniałam kupić;p;p