Skocz do zawartości

LISTOPAD 2010 | Forum o ciąży

anka888

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• iwonka1

1891

• magda123

3961

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Kurde a ja dzisiaj się opierdalam 😁 wczoraj miałam ciśnienie to wszystko zrobiłam a dzisiaj poza małym prasowanie4m, umyciem 1 okna, odkurzaniem i ewentualnych porządkach w kuchni nie zrobiłam nic 😁
i całkiem mi z tym dobrze;p;p
Ale brzucholek co chwila boli.. szyjka kłuje.. szkoda tylko ,ze już wiem, że nic się nie dzieje;(

Pati200 napisał(a):
a mi jakos zleciał byłam na zkupach kupiłam waciki nasaczone spirytusem na pepuszek dla małego i pampersy tez juz kupiłam i takie tam pierdułki dla małego 🙂i dzien zleciał
ja też byłam dziś na zakupach w lidlu zapełnic lodówke 🙂...a na alegro dzis kupiłam rzeczy szampony chusteczki pieluchy tetrowe rożek butelke i takie tam...praktycznie już mam wszystko oprócz tych rzeczy na pępek,na odparzenia ale to w aptece przy najblizszej okazji:_)

Pati200 napisał(a):
Gosiek gdzie juz znikłaś>>>????? słyszałam ze nastepna pazdziernikowa została mamusia ktora???

Mortishia 😉 urodziła wczoraj wieczorem ALeksa 😁 4 kg 57 cm 😁
A od rana jeszcze Sweety bierze 😁 wody jej odchodzą, rozwarcie się robi.. 😉 więc może rano już będzie dzidzia;D

GoGr napisał(a):
Kurde a ja dzisiaj się opierdalam 😁 wczoraj miałam ciśnienie to wszystko zrobiłam a dzisiaj poza małym prasowanie4m, umyciem 1 okna, odkurzaniem i ewentualnych porządkach w kuchni nie zrobiłam nic 😁
i całkiem mi z tym dobrze;p;p
Ale brzucholek co chwila boli.. szyjka kłuje.. szkoda tylko ,ze już wiem, że nic się nie dzieje;(
no i dobrze powinnaś wypoczywac wczoraj tyle sie narobiłaś...a to że sie nic nie dzieje...to wiesz różnie to bywa moze cię wziąsc tak nagle 🤢 🤢 🤢

Wiesz Kamusia raczej nie weźmie.. historia lubi się powtarzać i pewnie będzie tak jak z Kubkiem 😉 przenoszę, ulokują mnie w szpitalu i wywołają;p chociaż chciałabym, żeby było inaczej.. bo już trochę mam dość;p