Skocz do zawartości

LISTOPAD 2010 | Forum o ciąży

anka888

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Gocha ja byłam na giełdzie i normalnie masakra niby zimowe a takie cienkie ,że szok 😉co z tego ,że cena była 65-75 jak to na jesień sie nadaje ale znalazłam jeden jedyny kombinezon tzn. oddzielna kurtka i spodnie takie grubiutkie ale już za 115zł. 😞 a byty za 50 zł

• Odpowiedzi 16,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• iwonka1

1891

• magda123

3961

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

GoGr napisał(a):
Kurde Magda jeszcze Ty się w kolejkę wciśniesz??:P
Zdj super! Ładną macie jesień.. aż zazdroszczę - u nas nie ma mowy żeby wyjść z dzieckiem bez czapki 😞
Kama a Ty czego zła jesteś jak u fryzjera wczoraj byłaś??:P

to było wczoraj hehe 🙂 😁 😁 😁 już jest mi lepiej 🙂 jakaś nerwowa byłam od rana sama nie wiedziałam o co mi kaman 🙂...już przeszło i humor mam ok jedynie co mnie martwi to moje nogi i ręce...spuchnięta jestem jak jakiś balon 🤨 🤨 🤨 🤨

magda123 napisał(a):
hej Kama jak nogi?? jeśli nie przeszły to zadzwoń do swojego gin. może on coś na to poradzi 🙂

leże z nogami w górze...zobaczymy czy to coś da...ale są okropne mówie wam i moje paluchy u rąk 🤔 🤔 🤔 🤔

• Mamusia
kamusia1981 napisał(a):
magda123 napisał(a):
witam babolki my właśnie wróciliśmy z zakupów 😁 i moje dziecko ma już na zimę buty i kombinezon 😁
to tylko się cieszyc 🙂) dobrze ze ci sie udały zakupy 🙂

o mało by się nie udały bo był problem z butami ale kupiliśmy w ccc jak zawsze zresztą 🙂

magda123 napisał(a):
Kamila tak jak pisałam wczoraj woda w organizmie ci sie zatrzymała dla tego puchniesz 😉 ale lepiej poinformować swojego gin.o tym

a co zrobic by wyszła ☺️ ☺️ ☺️ ☺️ ☺️ 😁 😁 😁...chyba do niego zadzwonie...tylko w niedziele???

magda123 napisał(a):
kamusia1981 napisał(a):
magda123 napisał(a):
witam babolki my właśnie wróciliśmy z zakupów 😁 i moje dziecko ma już na zimę buty i kombinezon 😁
to tylko się cieszyc 🙂) dobrze ze ci sie udały zakupy 🙂

o mało by się nie udały bo był problem z butami ale kupiliśmy w ccc jak zawsze zresztą 🙂

ja musze moim chłopakom tylko buty kupic 🙂 🙂 🙂 mysle ze w nastepnym tygodniu pojade na miasto

• Mamusia
kamusia1981 napisał(a):
magda123 napisał(a):
Kamila tak jak pisałam wczoraj woda w organizmie ci sie zatrzymała dla tego puchniesz 😉 ale lepiej poinformować swojego gin.o tym

a co zrobic by wyszła ☺️ ☺️ ☺️ ☺️ ☺️ 😁 😁 😁...chyba do niego zadzwonie...tylko w niedziele???

nie wiem co trzeba zrobić bo nigdy tego nie miałam 😉 a jeśli chodzi o niedziele to nie wiem czy chodzisz do niego prywatnie czy na NFZ bo jak prywatnie to każda pora dobra 🙂

magda123 napisał(a):
kamusia1981 napisał(a):
magda123 napisał(a):

nie wiem co trzeba zrobić bo nigdy tego nie miałam 😉 a jeśli chodzi o niedziele to nie wiem czy chodzisz do niego prywatnie czy na NFZ bo jak prywatnie to każda pora dobra 🙂

na nfz 😞...tylko prywatnie na usg do niego chodzę

magda123 napisał(a):
zawsze możesz podjechać do szpitala w którym chcesz rodzić też ci powinni zrobić badania czy poinformować co dalej 🙂
poczekam jeszcze jakiś czas nogi mam wysoko w górze i zobaczymy będe myslec jak nie przejdzie

magda123 napisał(a):
kamusia1981 napisał(a):
jeszcze najgorsze jest to że mój ma kurs dziś o 22:00. i będzie tam jechał aż 10 godzin. a ja zostaje sama z dziecmi...do tego ten mały mój jest chory 😞

no to nic tylko czekaj do jutra z porodem 🙂

dziś nie mam zamiaru rodzic 🙂dlatego jazde do szpitala sobie odpuszcze 🙂

magda123 napisał(a):
dziewczyny a ktora to jest Kajusia,i sardynka?? bo ich nie kojarzę ☺️

Madzia Kajusia - ona chyba w Anglii mieszka albo gdzieś tam za granicą;p ostatnio nie wpadała na forum.. a sardynka to też bardzo krótko pisała.. jeszcze jak ja na stażu byłam 😉

Dorotaa napisał(a):
Od wczoraj przybyło ponad 100 stron a żadna nie zauważyła że wróciłam 🙂 miło.
Więc już tu nie zaglądam bo nie mam po co . Skoro jestem przezroczysta.
Szybkich i lekkich rozwiązań brzuszki.

Dorota nie przesadzaj... już chyba raz to wałkowałyśmy 😉
Poza tym jakbyś zaglądnęła to aktualizowałam tabelkę i chociażby tam jest zmiana;p w końcu w ostatnim poście napisałaś, że będziecie mieć córę 😉
Także bez histerii;p ale rozumiem 😁 hormony;p;p 🙂