Skocz do zawartości

LISTOPAD 2010 | Forum o ciąży

anka888

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• iwonka1

1891

• magda123

3961

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

No niestety ja muszę do młodego;p kąpiemy go teraz i dlatego mnie nie ma 😉 bo chyba mu znowu bańki postawimy... ale to się zobaczy jeszcze 😉
W każdym razie mój się burzy, że przy kompie siedzę wiec idę do nich 😉

Powiem Ci, że mnie wczoraj wieczorem nie było i rano miałam 57 str;p ale nie nadrobiłam ☺️
No więc chyba Magda_88 zaczęła rodzić 😉 Przynajmniej do Kamy pisała, że coś się zaczęło dziać a rano pisała, że jej czop odpadł i ma skurcze co 15-20 min 😉
Reszta raczej po staremu 😉

A ja się dzisiaj z nudów wzięłam i zrobiłam nam nową tabelkę 😉 No bo wiadomo - trzeba wszystko notować a nie wiadomo kiedy Aga wyjdzie ze szpitala. musze do niej napisać 😉

powiem Ci szczerze ze ja też coś "inaczej" się od wczoraj czuję ....dzisiaj jeszcze dopadła mnie ta grypa żołądkowa ,bolało jak diabli ale po dwóch wizytach w toalecie jakoś mija na szczęście choć do poludnia było nieciekawie bolał mnie żołądek, głowa i było mi strasznie słabo a dodatkowo jutro Amelka ma pasowanie na ucznia i boje się o nia...ale moze tak szybko jej nie złapie choć to pewnie nie uniknione jak juz jest w rodzinie...

GoGr napisał(a):
Bo kurde.. ja nie lubię na moim tel esków pisać i tak się zbieram zawsze z każdym, że albo zapomnę coś zapytać;p ☺️ 😞

ja też nie lubiłam jak miałam dotykowy na szczęście od 2 tyg mam nowy tel i o niebo lepiej

Gosia dzięki za informacje 🙂 ,skoro nie ma Was dziewczyny to ja też idę bo jeszcze nie jestem w pełni sił, czułam się tak kiepsko ze gdybym zaczęła dziś rodzić to z pewnością nie dałabym rady siłowo... 😞
a przede mną pełen stresu tydzień związany z kwiatkami... 🥴 i pytanie czy uda się sprzedać ,czy nie???...bo w sumie od tego zależy cała zima...